reklama
bertha
Fanka BB :)
Juz nie powtarzasz? Tej samej firmy był ten test negatywny?Czekam do czwartku na wizytę . Ostatni był wczoraj negatywny. Wiec raczej nic z tego..
Merymery
Aktywna w BB
Innej firmy. Słyszałam że pre test oszukuje wynik. Nie mam pojęcia. Każdy kolejny test tylko mnie dołuje. Wole usłyszę prawdę na wizycieJuz nie powtarzasz? Tej samej firmy był ten test negatywny?
Siemka nie mialam dostepu do forum wyskakiwal mi jakis blad a wiec w skrocie usg w piatek nie bylo lekarz nawalil dzis mam za to usg ciekawe czy owulka juz byla. Jak tam minal wam weekend nie nadrobie was teraz bo jade do kielc wiec opowiadajcie przeczytam pozniej buzka
ja mialam sie pytac gdzie zaginelas, bo za dlugo cicho bylasSiemka nie mialam dostepu do forum wyskakiwal mi jakis blad a wiec w skrocie usg w piatek nie bylo lekarz nawalil dzis mam za to usg ciekawe czy owulka juz byla. Jak tam minal wam weekend nie nadrobie was teraz bo jade do kielc wiec opowiadajcie przeczytam pozniej buzka
Ann_
Fanka BB :)
A który to dzień cyklu? Chyba za wcześnie żeby gin zobaczył coś na usg skoro nawet testy są niepewne. Jak chcesz mieć pewność to lepiej betę zrobić.Innej firmy. Słyszałam że pre test oszukuje wynik. Nie mam pojęcia. Każdy kolejny test tylko mnie dołuje. Wole usłyszę prawdę na wizycie
reklama
Forum padlo mi na telku jakas masakra poki jade busem to mam chwile na pisanieja mialam sie pytac gdzie zaginelas, bo za dlugo cicho bylas
Podziel się: