Avis ja mam tez clo ale zle na mnie dziala ale endomentrum i pecherzyk mam ladny po clo ostatni monitoring 11dc endomentrum 10 pecherzyk 18 mm potem zastrzyk ovutriele fatalne skutki uboczne lekarz planuje iui moj ma slabe nasienie od miesiaca lyka witaminy zobaczymy czy dzialaja
reklama
NeSSi
Moderatorka
Izaczek, ja mam 34 i staram sie o pierwsze
Rówieśnica moja!
Wow, ile nowych osób, witajcie! I powodzonka w starankach!
bertha
Fanka BB :)
Hehe, w końcu ktoś w moim wieku!! ale pewnie nie o pierwsze sie starasz?Rówieśnica moja!
Wow, ile nowych osób, witajcie! I powodzonka w starankach!
G
Gość
Gość
No to ja chyba najstarsza jestem, bo rocznikowo mam 36 lat. Boze jaka jestem stara... nie wiem jakos do mnie ten wiek nie pasuje, bo czuje sie duzo mlodziej No wiec, od marca 2014 roku sie staramy. W marcu 2015 roku pierwsze poronienie zatrzymane na etapie 6 tyg i paru dni. W czerwcu drugie poronienie, sam poczatek, beta urosla do 300. Po drodze non stop szpitale. Histeroskopia (polip w macicy) laparoskopia( torbiel czekoladowa), droznosc jajowodow(jeden niedrozny) wypalanie nadzerki. Wszystko posprzatane w srodku. I odrazu w pierwszym cyklu ciaza, potem poronienie i szukanie dalej....endometrioza, hashimoto. Po 3 miesiacach bach i nastepna ciaza, krotko sie cieszylam....dalej grzebanie i szukanie przyczyny, winne komorki nk. Lecze sie, nk powinnam juz miec w normie, w przyszlym tyg inseminacja i zobaczymy co mi los szykuje. Bede walczyc dokad mi sil starczy!
bertha
Strawbelka, a ty o pierwsze dzidzio sie starasz?No to ja chyba najstarsza jestem, bo rocznikowo mam 36 lat. Boze jaka jestem stara... nie wiem jakos do mnie ten wiek nie pasuje, bo czuje sie duzo mlodziej No wiec, od marca 2014 roku sie staramy. W marcu 2015 roku pierwsze poronienie zatrzymane na etapie 6 tyg i paru dni. W czerwcu drugie poronienie, sam poczatek, beta urosla do 300. Po drodze non stop szpitale. Histeroskopia (polip w macicy) laparoskopia( torbiel czekoladowa), droznosc jajowodow(jeden niedrozny) wypalanie nadzerki. Wszystko posprzatane w srodku. I odrazu w pierwszym cyklu ciaza, potem poronienie i szukanie dalej....endometrioza, hashimoto. Po 3 miesiacach bach i nastepna ciaza, krotko sie cieszylam....dalej grzebanie i szukanie przyczyny, winne komorki nk. Lecze sie, nk powinnam juz miec w normie, w przyszlym tyg inseminacja i zobaczymy co mi los szykuje. Bede walczyc dokad mi sil starczy!
Mocno trzymam kciuki za ciebie!!!
bertha
Witaj MarWoj!! Kiedy testujesz??Witam, dołączam i ja do Was[emoji5] staramy się o drugie dziecko 3 miesiąc -mam nadzieje, ze tym razem się uda!! Pierwsza ciaza -w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek anty od razu zaszłam w ciaze. Pozdrawiam
G
Gość
Gość
Tak o pierwsze. Z mezem jestem juz 10 lat, od 3 lat jestesmy malzenstwem. Jakos tak nam to zycie zlecialo i jak juz chcielismy dziecko to zaczely sie schody...Strawbelka, a ty o pierwsze dzidzio sie starasz?
Mocno trzymam kciuki za ciebie!!!
reklama
Podziel się: