Nie wiem czy 25 lat to dużo czy mało...nie zastanawiam się nad tym Jestem od 8 lat w związku z cudownym facetem, wiele razem przeżyliśmy i czujemy się obydwoje gotowi na pojawienie się w naszym życiu dzidziusia , a to chyba najważniejsze Jeszcze rok temu nie pomyślałabym nawet, że tak bardzo zapragnę mieć już dziecko, ale sprawy mieszkaniowe i zawodowe chyba dały mi teraz największe poczucie bezpieczeństwa i spokoju. Co do cyklu - macie rację - na pewno się jeszcze nie uregulował, ale gdyby przytrafiły się bliźniaki to tym lepiej Najważniejsze jest przecież zdrowie !
Współczuję ovli22 i bertha Mam nadzieję, że mnie nie spotkają takie przykrości. Najważniejsze to cieszyć się dniem dzisiejszym i mieć zawsze nadzieję, że najlepsze dopiero przed nami. Trzymam za NAS wszystkie kciuki dziewczyny !
Współczuję ovli22 i bertha Mam nadzieję, że mnie nie spotkają takie przykrości. Najważniejsze to cieszyć się dniem dzisiejszym i mieć zawsze nadzieję, że najlepsze dopiero przed nami. Trzymam za NAS wszystkie kciuki dziewczyny !