nie nie, bo sama se je urzadze hihiLux gratuluję nowego mieszkanka!! nie potrzebujesz czasem architekta [emoji16] ??
reklama
ej mamy takie samo hobbyHej ale mialam dzien wstalam o 12.30 potem gotowalam fasolke potem male zakupy i teraz ogladam tv.
Lux gratuluje mieszkania
Witaj kropka
Aurora ja aktualnie jestem w domu kocham spacery ksiazki gotowanie
A ty powiedz co lubisz
bertha
Fanka BB :)
Wiec widzę, ze chyba każda z nas lubi sobie pospać bo ja rownież [emoji4] a co do pasji to uwielbiam projektować wnętrza i fotografować, taką mam troszkę duszę artysty [emoji6]
o, a studiowałaś coś artystycznego, jakąś architekturę własnie, czy jestes artystą samoukiem?
ja tez lubię projektowanie wnetrz i fotografię, ale dosyć biernie, bo projektować, to bardziej uwielbiam jak mam sama cos swojego urządzić i szykam, szperam inspiracji... a potem i tak nie wiem co wybrac, bo tyle fajnych pomyslow a ja boję sie zaryzykować a fotografia - to od kiedy tyle smartfonow wokół i sama tez mam, to zdjecia najczesciej pstrykam komórką, a lustrzanka tylko na specjalne okazje...
to ja moge zostac Twoja modelka, kocham pozowanieo, a studiowałaś coś artystycznego, jakąś architekturę własnie, czy jestes artystą samoukiem?
ja tez lubię projektowanie wnetrz i fotografię, ale dosyć biernie, bo projektować, to bardziej uwielbiam jak mam sama cos swojego urządzić i szykam, szperam inspiracji... a potem i tak nie wiem co wybrac, bo tyle fajnych pomyslow a ja boję sie zaryzykować a fotografia - to od kiedy tyle smartfonow wokół i sama tez mam, to zdjecia najczesciej pstrykam komórką, a lustrzanka tylko na specjalne okazje...
bertha
Fanka BB :)
ja wlasnie tez uwielbiam być z jednej i drugiej strony obiektywuto ja moge zostac Twoja modelka, kocham pozowanie
no to mozemy se nawzajem pstrykac fotkija wlasnie tez uwielbiam być z jednej i drugiej strony obiektywu
o, a studiowałaś coś artystycznego, jakąś architekturę własnie, czy jestes artystą samoukiem?
Tak skończyłam Architekturę Wnętrz [emoji6] i mam swoją pracownie artystyczna a dodatkowo otworzyliśmy z mężem firmę i robimy reportaże ślubne foto & video, wiec bardzo się cieszę, że robię to co kocham i dodatkowo zarabiam przy tym pieniążki [emoji4]
reklama
Podziel się: