tzn nadal wynajem, ale kredyt w planach na najblizszy czasLux gratulacje nie ma to jak u siebie , na swoich śmieciach
reklama
zeby bylo legalnie, potem mam prawa do swiadczen typu dodatek mieszkaniowy itp, ja tam wole noitariusza, wszystko jest na papioerzeNo to jak wynajem to po co notariusz ?
tak, kilka lat temu jak inne mieszkanie mielismy to facet nie chcial umowy notarialnej i potem my nie mielismy prawa do swiadczen, ktore nam sie nalezaly, bo tylko Tomek pracowal i przez brak faktur za prad i wynajmu nie moglismy dostac dodatku z gminy, teraz to obecne mieszkanie mamy tez notarialnie, ale wlascicielka lamie umowe i tez temu idziemy w dluga do norlmalnych ludziAcha a to ja nie wiedziałam , że tak to sie teraz robi kupę lat juz w Polsce nie mieszkam . To bardzo dobrze że wszystko legal i na umowę jestes wyedy bezpieczniejsza
teraz to nam nic nie przysluguje, bo zarabiamy tyle, ze nam starczy i jeszcze zostaje, ale i tak wole tego notariusza, bo mam wszystko na legaluLux bardzo dobrze korzystaj jak ci się należy !!!
reklama
Podziel się: