Narazie ciagle jest w pracydaj mu popalic hihi
reklama
powiedz mu, zeby sie przygotowal na ostra jazde, hi hi, wiesz taka skutecznaNarazie ciagle jest w pracy
Powiem jak wroci☺ co tam porabiasz?powiedz mu, zeby sie przygotowal na ostra jazde, hi hi, wiesz taka skuteczna
zaraz bede konczyc pracePowiem jak wroci☺ co tam porabiasz?
no masakra jest, az bylam patrzec czy mi auto odpali zebym niespodzianki nie mialaTo super ale ziomb jest straszny
a mnie czekaja zakupy po pracy a ja tak nie lubie wieczorem bo ludzi pelno i kolejki w marketach, za to lubie z moim Tomiem robic zakupy, on mi pomaga wtedyJa jestem u mamy od rana zajmuje sie bratem bo chory i musialam odebrac dwie przesylki od kuriera pale w piecu u mamy nanioslam drzewa wegla wiec mama jak wroci bedzie miala cieplo
Ja lubie z moim kochanie bo mi pomaga ja nie dzwigam nawet wie co jest nam potrzebnea mnie czekaja zakupy po pracy a ja tak nie lubie wieczorem bo ludzi pelno i kolejki w marketach, za to lubie z moim Tomiem robic zakupy, on mi pomaga wtedy
reklama
moj koszyk pcha, bo ja nie lubie ich pchac wrrJa lubie z moim kochanie bo mi pomaga ja nie dzwigam nawet wie co jest nam potrzebne
Podziel się: