Botanica mozesz popytać lekarza o inofem powinien się zgodzić bo to ci pomoze a napewno nie zaszkodzi co do maca pudru to nie wiem czy go bedzie znał poniewaz to nie lek a warzywo wysuszone i sproszkowane a mozne go kupic tylko w ekologicznych sklepach lub ze zdrowa żywnością . A tak ze swoje strony ze swojego doświadczenia to ja lekarzy to się juz wszystkiego nie pytam sama wyszukuje lub od dziewczyn z innego wątku się dowiaduje co mogłoby mi pomoc .
reklama
bertha
Fanka BB :)
ja tez chetnie poczytam o tym maca puder. moze jak to z warzywa jakiegos, to mozna po prostu tego warzywa wiecej jesc w diecie?..Botanica mozesz popytać lekarza o inofem powinien się zgodzić bo to ci pomoze a napewno nie zaszkodzi co do maca pudru to nie wiem czy go bedzie znał poniewaz to nie lek a warzywo wysuszone i sproszkowane a mozne go kupic tylko w ekologicznych sklepach lub ze zdrowa żywnością . A tak ze swoje strony ze swojego doświadczenia to ja lekarzy to się juz wszystkiego nie pytam sama wyszukuje lub od dziewczyn z innego wątku się dowiaduje co mogłoby mi pomoc .
a inofem to tylko przy PCO sie pija, czy generalnie pomaga w zachodzeniu?
Bertha to warzywo pochodzi z Peru i jest tylko tam chodowane . http://www.naturalna-medycyna.com.pl/maca-super-zywnosc-inkow-maca.html
A inofem pije się nie tylko przy PCO ale przy staraniach tez bo ma większe stężenie foliku .
A inofem pije się nie tylko przy PCO ale przy staraniach tez bo ma większe stężenie foliku .
bertha
Bertha to warzywo pochodzi z Peru i jest tylko tam chodowane . http://www.naturalna-medycyna.com.pl/maca-super-zywnosc-inkow-maca.html
Wlasnie tez to w tej chwilli doczytalam, dzieki
Wiesz może oni tam w tym Peru jakos te warzywo przygotowywują w Europie to tylko chyba piją sproszkowany
Inofem lub Inofolic wzmacnia prace jajników i ma wiecej foliku i ma mio-inozytol . Słyszałam ze przy staraniach jak ktoś ma problem to mozna wziasc go
Inofem lub Inofolic wzmacnia prace jajników i ma wiecej foliku i ma mio-inozytol . Słyszałam ze przy staraniach jak ktoś ma problem to mozna wziasc go
Hej moge do was dolaczyc mam 23 lata za miesiac juz 24 staramy sie o dziecko juz 1.5 roku stracilam rachube ktory to cykl jestem juz po hsg monitorowaniu owulacji wszystko jest ok meza wyniki sa slabe ma astheno-teratozoospermie. Bierze juz witaminy od miesiaca czyli mace maxmen lkarnityne wit c 1000 multicode 45+ selen cynk i czekamy na efekty, ja biore clo potem mam zastrzyk ovutriele czy jakos tak , inofem pilam przez pol roku ale dziwnie sie po nim czulam niby pomaga ale mnie jakos nie pomogl czekam na iui
bertha
Witaj Luśka, trzmamy kciuki!! ktory teraz dc lub dpo lub termin spodziewanej @?Hej moge do was dolaczyc mam 23 lata za miesiac juz 24 staramy sie o dziecko juz 1.5 roku stracilam rachube ktory to cykl jestem juz po hsg monitorowaniu owulacji wszystko jest ok meza wyniki sa slabe ma astheno-teratozoospermie. Bierze juz witaminy od miesiaca czyli mace maxmen lkarnityne wit c 1000 multicode 45+ selen cynk i czekamy na efekty, ja biore clo potem mam zastrzyk ovutriele czy jakos tak , inofem pilam przez pol roku ale dziwnie sie po nim czulam niby pomaga ale mnie jakos nie pomogl czekam na iui
Luska22 przykro mi że ty też musisz sie zmagać i starć o upragnioną ciąże jest nas az tak duzo ze nie mogę uwierzyć , że tyle kobiet ma te same problemy mam nadzieje ze ten rok bedzie wyjątkowy dla ciebie i dla nas wszystkich !!!
reklama
Podziel się: