Bertha aktualnie jestem w 22dc, o drugą ciąże staram się 3 miesiąc... wszystkie cykle stymulowane i regulowane lekami, aktualnie zażywam duphaston + metformax + clo bez tego nie mialam owulacji, zreszta od zawsze mialam problemy z regularnymi miesiączkami. mam zadatki na policystyczne jajniki... ale nigdy nie stwierdzone...
reklama
bertha
Fanka BB :)
Bertha aktualnie jestem w 22dc, o drugą ciąże staram się 3 miesiąc... wszystkie cykle stymulowane i regulowane lekami, aktualnie zażywam duphaston + metformax + clo bez tego nie mialam owulacji, zreszta od zawsze mialam problemy z regularnymi miesiączkami. mam zadatki na policystyczne jajniki... ale nigdy nie stwierdzone...
a ktory to twoj dpo?
ja tez teraz zazywam duphaston, jeszcze do soboty wlacznie.
bertha
Fanka BB :)
ok, to trzymam kciuki za twoj nowy cykl i piekny pecherzyk!!bertha testuj testuj...w tym miesiacu nici z owulacji. miałam monitoring w 13dc i nie wyhodowałam porządnego pęcherzyka... ja do niedzieli duphaston biorę i od 3dc clo
na pewno bede testowac juz jutro. zakupilam 5 testow, wiec wystarczy na pare testowanek
Izaczekk
Początkująca w BB
Tam chyba mega tłoczno jest Trzymam za Was kciuki dziewczyny ! Moj lekarz polecił mi tabletki Mama dha, powiedział zeby brac sie do pracy sie przed owulacja i wszystko powinno byc jak należy : ) Na szczescie po poronieniu nie musialam miec żadnego zabiegu, dlatego tak szybko moge starac sie dalej. Nawet mi to zalecil: )
Izaczekk
Początkująca w BB
Ja tez trzymam kciuki!!!
Witaj ovli! trzymam kciuki zeby teraz wszystko dobrze sie potoczylo.
ja mam za soba jedną zatrzymaną ciążę w 6t5d, zabieg we wrzesniu 2015.
Ty juz po trzech, biedna.. czy badałaś przyczyny? jakąś immunologie, tarczyce?
ja coprawda tylko raz to przezylam, ale postanowilam juz sie zbadać. tarczyca ok, na wyniki immunologii czekam.
teraz jestem w 8dpo, drugi cykl staran po stracie. w weekend bede robiła testa..
reklama
Podziel się: