reklama
G
Gość
Gość
Dziekuje Ci BerthaStawrbelka, MTHFR 130zl w Diagnostyce. Czeka sie 21 dni i wyniki odbiera sie osobiście..
bertha
Fanka BB :)
Czyli jest jeszcze nadzieja!Ja dziś nie wytrzymałam . Zrobiłam test, negatywny ehh, dziś 25 dc ,nadal czekam ..okres powinnam dostać normalnie w środę max w pt.. powtórzę w środę . Piersi nadal mam obrzmiale i bolące.
Ja wlasnie juz zaczynam plamić, także @ sie rozpoczyna..
To ja od lata 2014Luska a staram sie od marca 2014roku.
na kiedy Ty masz zabieg IUI? przypomnij miHej a ja przeziebiona na dodatek zlapalam jakas infekcje nie mam sily na nic wiec pewnie z iui nic nie wyjdzie
Mialam miec w grudniu ale byly swieta teraz lekarz kazal mi brac clo dzis 7 dc ostatnia tabletka clo w srode wizyta pewnie w piatek bede miala monitoring a iui pewnie za tydzien zobacze co lekarz ustalina kiedy Ty masz zabieg IUI? przypomnij mi
reklama
Hej lux ; prZyjmkro mi z powodu twojej starty ;( ja tez niestety jestm po starcie dziecka a nawet po trzech . We wtorek dostałam zielone światełko na starania a po 4 dniach zabronione mi to zostało gdyż moja tarczyca za wysoka także zaczynam starania w lutym no na koniec lutego ;(
Podziel się: