reklama
G
Gość
Gość
To niezle poszalalas ale wiesz to dobrze, bo po co potem plakac. Lepiej odrazu wiedziec na czym sie stoi. A powiedz ile placilas za ta mutacje MTHFR i ile sie czeka na wynik? Bo nad tym sie jeszcze zastanawiam czy nie zrobic.Na razie tarczyca, przeciwciała anty kardiolipinowe, antykoagulant tocznia, MTHFR, czynnik V Leiden, mutacja genu protrombiny, biało c i s, przeciwciała P. Jądrowe ANA.
Ale czekam jeszcze na wyniki.
bertha niestety nie mam nadziei. ten cykl monitorowany w 13dc, podobno endometrium super tylko, ze brak dominującego pęcherzyka. Mój gin powiedział, ze szanse niewielkie.Ja wczoraj wzięłam ostatniego dupka i czekam na @
A botanika, ty juz nadzei nie masz ze moze @ nie przyjdzie?
G
Gość
Gość
Biora go kobiety jesli maja problemy z utrzymaniem ciazy gdzie winna jest immunologia. Czesto to ostatnia nadzieja dla nich. Ale to oczywiscie w okreslonych problemach sie bierze.aha a ten encorton to faktycznie silny lek, steryd, nigdy nie slyszalam o tym zeby go przyjmowac kiedy ma sie problemy z zafasolkowaniem...
bertha
Fanka BB :)
Buuubertha niestety nie mam nadziei. ten cykl monitorowany w 13dc, podobno endometrium super tylko, ze brak dominującego pęcherzyka. Mój gin powiedział, ze szanse niewielkie.
bertha
Tak mi lekarz zaleciłTo niezle poszalalas ale wiesz to dobrze, bo po co potem plakac. Lepiej odrazu wiedziec na czym sie stoi. A powiedz ile placilas za ta mutacje MTHFR i ile sie czeka na wynik? Bo nad tym sie jeszcze zastanawiam czy nie zrobic.
Tarczyce sobie tylko sama zrobiłam dodatkowo i ANA.
Leze teraz w wannie, ale pózniej zobaczę cenę tego MTHFR.
Avis
Witam
U mnie dziś dzień z dołem, tak sobie nawymyślałam, że masakra
Dalej bez @, jajnik boli jak cholera. Teraz się tylko zastanawiam, bo wiem, że te bóle to raczej przez tą torbiel, oby tylko nie urosła mocno... Pytanie tylko czy czekać na @ i dopiero się zapisać na wizytę, czy już się zapisać?
U mnie dziś dzień z dołem, tak sobie nawymyślałam, że masakra
Dalej bez @, jajnik boli jak cholera. Teraz się tylko zastanawiam, bo wiem, że te bóle to raczej przez tą torbiel, oby tylko nie urosła mocno... Pytanie tylko czy czekać na @ i dopiero się zapisać na wizytę, czy już się zapisać?
reklama
Podziel się: