reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Agnesis masz rację nie daj się bo myśli że może robić babka co zechce.

Bertha dobrze ze dalej probujecie [emoji4]

Ja zaraz za Ruda się szykuje na porodowke [emoji6] trzymajcie kciuki za mój poród sn po cc [emoji4]
U mnie 36 tc brzuch też już pokaźny, a syn akrobacje wyczynia całymi wieczorami.

To kciuki zaciśnięte za Wasze porody. Byle jak najmniej bolesne ;)
Sama jestem z października i muszę Wam powiedzieć, że najlepsze dzieci są właśnie z tego miesiąca :D hyhy

Ann niech synuś trenuje, może po drugiej stronie będzie grzeczny jak aniołek :)

reklama
Hej co tam u was laseczki?
Jak sie czuja nasze przyszle mamusie?
Komus sie udalo?
Ktos urodzil?
Jak starania?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :D 25.08 na świat przyszła Jagódka całe 7 dni po terminie :) po cc udało mi się urodzić sn. Jak to powiedzial ordynator "sie baba uparła i urodziła naturalnie po cięciu"

Agnesis to ta z tej apteki ? To wredne babsko :/

Dziewczyny uda sie na pewno :*

U mnie termin na 30.10 ale ciśnie sie na świat wczesniej szyjka skrócona pessar i pobytu w szpitalu zaliczony ...

Ruda juz tak daleko wow :)
Ann jeszcze trochę donos :)

Ewix super :) gratuluje i córeczki i SN po Cc :)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Cześć dziewczyny :-) co u Was slychac ? Wieki mnie tutaj nie było... Widzę, że niektóre juz po rozwiazaniu - gratulacje, a inne lada moment i za Was trzymam kciuki &&& zeby wszystko szybko , sprawnie , bezboleśnie poszło i dziedziaczki cało i zdrowo dotarły za brzuszek :-) u nas dzisiaj 27t2d i będę miała drugiego synka:-) problem tylko nadal z imieniem heh... za pozostałe staraczki nadal intensywnie trzymam kciuki i życzę powodzenia &&& zapisy na rok.2017 trwają nadal :-)

reklama
Ja też dawno tu nie zaglądałam. 12.07 urodziłam drugą córeczkę. :) Gratuluję wszystkim brzuchatkom, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne porody i oczywiście życzę powodzenia staraczkom! :)

Do góry