reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pyzia myślę że nikogo nie urazilas, choć mogę mówić za siebie tylko ;) ja też na trochę odpuscilam i forum, i ogólnie grzebanie w internecie... Głowa trochę odpoczela :) mój S bardziej zadowolony, bo on w ogóle uważa, że to takie czytanie-nakręcanie ;)

reklama
Pyzia myślę że nikogo nie urazilas, choć mogę mówić za siebie tylko ;) ja też na trochę odpuscilam i forum, i ogólnie grzebanie w internecie... Głowa trochę odpoczela :) mój S bardziej zadowolony, bo on w ogóle uważa, że to takie czytanie-nakręcanie ;)
Moj M też uwarzą że jak czytam za duzo forum to się na kręcam i za dużo wtedy myśle , dlatego też troszke odpuściłam forum i tak już się nie udzielam ale pamietam o was i trzymam mocno kciuki za nas wszystkie .

Pyzia przestań !!! Nikt się na ciebie nie obraził !!! Absolutnie !!!! . ;) buziaczki dla ciebie ;).

Nessi !!!! KOCHANA !!! Brak mi słów . Żadna z nas nie powinna przechodzi takich męczarni , ale jak zwykle los chce inaczej . Jestem z tobą i trzymam za rączkę .

Dziewczyny wszystkie was pozdrawiam i wysyłam pozytywną energię . Nastepny miesiąc jest nasz !!!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry :*
Dziękuję za miłe słowa i buziaczki :)
Macie rację z tym nakręcaniem się. Ja czytając niektóre posty zaczęłam doszukiwać się różnych rzeczy u siebie,korciło mnie żeby testować choć wiedziałam że nie ma po co, itd.. Dlatego musiałam troszkę odpuścić ;) Poza tym tabletki anty wpędziły mnie w doła, po tygodniu brania przytyłam 2 kg,spadło mi libido,chodzę rozdrażniona i w ogóle taka do dupy... Cieszę się że tylko jeden miesiąc mam je brać bo chyba bym z doła w depresję wpadła.
Miłego dnia laseczki :*

Dzień dobry :*
Dziękuję za miłe słowa i buziaczki :)
Macie rację z tym nakręcaniem się. Ja czytając niektóre posty zaczęłam doszukiwać się różnych rzeczy u siebie,korciło mnie żeby testować choć wiedziałam że nie ma po co, itd.. Dlatego musiałam troszkę odpuścić ;) Poza tym tabletki anty wpędziły mnie w doła, po tygodniu brania przytyłam 2 kg,spadło mi libido,chodzę rozdrażniona i w ogóle taka do dupy... Cieszę się że tylko jeden miesiąc mam je brać bo chyba bym z doła w depresję wpadła.
Miłego dnia laseczki :*

Na mnie też tablety strasznie kiepsko działają... dostaje doła, jestem wiecznie napompowana woda i nie mam ochoty na seks... i jeszcze cera sie tak chrzani że nie wiem;/

Hej :)

Pyzia nie wiem o jaki post chodzi :) ale po to tu jesteśmy żeby się chwalić wspierać smucić i zalic ... :)

Co do tabletek anty jako nastka bralam tabletki ale jak przestałam je brać jakieś dziwne brązowe upławy miałam jak poszłam do gina który mi przepisywal to był tak chamski i do dziś pamiętam jak mi walnął tekstem " nie masz jajeczkowania nigdy nie będziesz mieć dzieci. Chciałas tabletki to masz" wyszlam z gabinetu i nie wiedziałam co mam zrobić ze sobą ...

Nakręcanie się znam to ... Ale najgorzej że w głowie wszystko się blokuje.

Ją wczoraj wypilam lampkę wina i zaczęłam rozmyślanie o tych staraniach i zaczęłam mieć wątpliwości czy aby na pewno to dobry pomysł ...

Ja dopiero zaczynam czytanie blogów i różnych wpisów na temat starania się o dziecko... Póki co jeszcze nie nakręcam się, że to wszystko przez jakieś problemy ze zdrowiem, ale pewnie i na to przyjdzie czas.
Teraz chyba najważniejsze jest, żeby skupić się na związku i współpracować, a nie traktować się jak maszyny. W święta planujemy się zrelaksować i nie myśleć o jakichkolwiek problemach :)

Asia ją to czytałam o badaniach przed staraniami i specyfiki na zajście w ciążę i chyba przesadzilam ... Ale tak myślę że szybciej się zajdzie bez starania ( chociaż w naszym przypadku się chyba nie da) dla mnie dziwne jest to że z ojcem Zuzi pierwszy przytulanko i zaszlam a tu taka dupa hmm no ale cóż

Wczoraj wieczorem zaczal bolec mi brzuch, delikatnie ale bolal, niepokojaco, bo tak jakby ze skurczami..chcialam juz zbierac sie do szpitala na kontrole ale przestalo..z pol godz pozniej znowu troche zaczelo pobolewac ale juz normalnie..i zazwyczaj to boli podbrzusze a mi jakos tak caly brzuch z naciskiem nad pepkiem..co to moglo byc?:(..na szczescie zadnych plamien nie mam..

reklama
Hej :)

Pyzia nie wiem o jaki post chodzi :) ale po to tu jesteśmy żeby się chwalić wspierać smucić i zalic ... :)

Co do tabletek anty jako nastka bralam tabletki ale jak przestałam je brać jakieś dziwne brązowe upławy miałam jak poszłam do gina który mi przepisywal to był tak chamski i do dziś pamiętam jak mi walnął tekstem " nie masz jajeczkowania nigdy nie będziesz mieć dzieci. Chciałas tabletki to masz" wyszlam z gabinetu i nie wiedziałam co mam zrobić ze sobą ...

Nakręcanie się znam to ... Ale najgorzej że w głowie wszystko się blokuje.

Ją wczoraj wypilam lampkę wina i zaczęłam rozmyślanie o tych staraniach i zaczęłam mieć wątpliwości czy aby na pewno to dobry pomysł ...
Olcia chodziło mi o to że mimo iż cieszę się ze wszystkich ciąż jakie tu się ostatnio pojawiły to jest mi ciężko... Bałam się ze którąś z dziewczyn tym urazilam.

Do góry