reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wiem jestem jakaś nienormalna, ale się tak strasznie martwię :frown: Wiem ,że nie zawsze są objawy ciąży (z synkiem nie miałam, że tak ujmę pół objawu ), ale generalnie chyba przez te przejścia w ciąży i okołoporodowe... Bo, że to już nie pierwszy dzidziuś i wiele przeszłam w poprzedniej ciąży to jestem bardziej świadoma wszystkiego...
Do tego mam mięśniaka 2,5 cm ma teraz , nie wiem ile miała przed poprzednią ciążą, bo dowiedziałam się o nim podczas cc ... Chyba poprostu taki dzień mam , mega zmęczona...

Mam wrażenie że moja wypowiedź uraziła Was więc przepraszam i już zmykam żeby nie napisać znów czegoś głupiego.Dobranoc.

Pyziulka no co Ty, nikogo to nie urazilo. Poprostu smutek dzisiaj jest, bo u Nessi jest zle:(
Nawet nie wiesz jak płakałam kiedy przeczytałam co się dzieje...Zresztą nadal mam oczy pełne łez tak bardzo współczuję Nessi...Tak mocno kciuki trzymałam...Kurde jakie to niesprawiedliwe :(
Myślałam że uraziłam nasze zaciążone Staraczki...Bardzo sie cieszę ze wszystkich pozytywnych testów ale jakos ostatnio mi ciężko...Źle znoszę tabletki anty i to chyba dlatego/

Nawet nie wiesz jak płakałam kiedy przeczytałam co się dzieje...Zresztą nadal mam oczy pełne łez tak bardzo współczuję Nessi...Tak mocno kciuki trzymałam...Kurde jakie to niesprawiedliwe :(
Myślałam że uraziłam nasze zaciążone Staraczki...Bardzo sie cieszę ze wszystkich pozytywnych testów ale jakos ostatnio mi ciężko...Źle znoszę tabletki anty i to chyba dlatego/
Pyzia pewnie wiekszosc z nas przechodzila przez to co Ty teraz, tak juz to jest ze czlowieka ogarnia zazdrosc na widok czyjegos testu. Ale przeciez kazda za kazda trzyma kciuki i dobrze sobie zyczymy. Ale smutek zawsze nam towarzyszy na widok czyjegos testu, bo tez bysmy chcialy je ujrzec na swoim tescie. Pyziulka doczekaszs sie;) teraz pewnie masz gorsze dni przez tabletki anty. Glowka do gory;)

reklama
Ja miałam torbiel krwotoczną (marker ca-125 podwyższony - ponad 100), usunęli mi ją i wszystko jest w porządku, także nie ma się co martwić :)

Do góry