reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czarna tak więc cykl z clo na pewno będzie szczęśliwy za pierwszym razem :)

Ja jeszcze nie wierzę i boję się, bo jeszcze 4 dni do @, ale fakt faktem, że odpuscilismy strasznie, wywalilam aplikacje, testy owu, nawet myślałam że owu nie było, bo zero objawów, chłopa odstawilam, tyle że ten progestwron biore, ale widocznie bez wspomagacza nie szło ;)
Tylko czekać co czas przyniesie.

A w ogóle to na początku cyklu wydalam 300zl na dwie pary spodni w rozmiarze xs. Ciekawe jak długo się w nich będę mieścić :eek: ale to chyba były właśnie te szczęśliwe spodnie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Czarna, kciuki za kolejny cykl na luzaku!! :)
Dziękuję:) Postaram sie zaskoczyć:p
Bertha a co u Ciebie?:)

Czarna tak więc cykl z clo na pewno będzie szczęśliwy za pierwszym razem :)

Ja jeszcze nie wierzę i boję się, bo jeszcze 4 dni do @, ale fakt faktem, że odpuscilismy strasznie, wywalilam aplikacje, testy owu, nawet myślałam że owu nie było, bo zero objawów, chłopa odstawilam, tyle że ten progestwron biore, ale widocznie bez wspomagacza nie szło ;)
Tylko czekać co czas przyniesie.

A w ogóle to na początku cyklu wydalam 300zl na dwie pary spodni w rozmiarze xs. Ciekawe jak długo się w nich będę mieścić :eek: ale to chyba były właśnie te szczęśliwe spodnie :D

Po porodzie zdazysz pochodzić:D
Bedzie dobrze:) Tak musiało być:))

Czarna glowa do gory:)
Zawsze Ty wszystkich pocieszasz, teraz my pocieszymy Ciebie:D
No wiec Czarna pocieszam: w przyszlym miesiacu wezmiesz Clo i Ci tyle jajec urosnie ze beda blizniaki:D

reklama
aaaa:) to dobrze;) dzialaj dzialaj;) a to prawda ze clo bierze sie przez iles tam czasu a pozniej trzeba odczekac pol roku?

To zależy w jakim stanie są jajniki:))
Czarna glowa do gory:)
Zawsze Ty wszystkich pocieszasz, teraz my pocieszymy Ciebie:D
No wiec Czarna pocieszam: w przyszlym miesiacu wezmiesz Clo i Ci tyle jajec urosnie ze beda blizniaki:D

O nieee!:) Chyba nie dałabym rady:D
Dzięki za słowa pocieszenia:*

Do góry