anik.
Mama Krzysia :)
Pewnie tak. Ale czasem musze pomarudzic...zleci Ci ten czas raz dwa, wiem po sobie az czlowiek takiej checi nabieral na te starania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak. Ale czasem musze pomarudzic...zleci Ci ten czas raz dwa, wiem po sobie az czlowiek takiej checi nabieral na te starania
marudz do woli, lzej na sercu bedziePewnie tak. Ale czasem musze pomarudzic...
Mam umowę o pracę do końca czerwca, więc na koniec umowy muszę być w 12 tygodniu inaczej mogą mi nie przedłużyć do dnia porodu. Więc w marcu muszę zajść A jak nie to starania odpadają i to pewnie na bardzo odległy czas.dlaczego kolejny cykl to ostatnia szansa?
Pewnie tak. Dzieki będę korzystaćmarudz do woli, lzej na sercu bedzie
uuu szkodaMam umowę o pracę do końca czerwca, więc na koniec umowy muszę być w 12 tygodniu inaczej mogą mi nie przedłużyć do dnia porodu. Więc w marcu muszę zajść A jak nie to starania odpadają i to pewnie na bardzo odległy czas.
pamietaj czas leczy rany, lekko, powoli, ale leczyPewnie tak. Dzieki będę korzystać