agnesis
Fanka BB :)
to ta jak umnie 20 dc iludniowe masz cykle?
Zawsze było 28
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ta jak umnie 20 dc iludniowe masz cykle?
sama jestem ciekawaLux mam nadzieję, że będą dwie kreski
Ja też kupiłam ostatnio w Rosmanie te takie z zatyczkapodobają mi się
hehe
U mnie dopiero 20dc... Czekanie, czekanie i nic poza tym![]()
Ja czekam aż u mnie jakieś normalne cykle się zaczną. I znów starania, stres czy się udało...Dziewczyny ale wam zazdroszczę testowania!
U mnie dopiero 3 dc....
Też ostatnio miałam w lewym jajniki 28mm i po @ już go nie było, ale mnie bardziej zastanawia endometrium... Mniejsze niż przed owu to trochę dziwne się wydaje.Lyara zdarza się przerosniete pęcherzyki, ja ze dwa cykle temu miałam takiego 31mm, a ostatnio na usg już go nie było.
Tyle cykli jeszcze przed nami, że nie ma co się stresować i nakrecac, tylko spokój może nas uratować
Kate testuj
Anik nim się obejrzysz wszystko wróci do normy![]()
zleci Ci ten czas raz dwa, wiem po sobie az czlowiek takiej checi nabieral na te staraniaJa czekam aż u mnie jakieś normalne cykle się zaczną. I znów starania, stres czy się udało...
dlaczego kolejny cykl to ostatnia szansa?Też ostatnio miałam w lewym jajniki 28mm i po @ już go nie było, ale mnie bardziej zastanawia endometrium... Mniejsze niż przed owu to trochę dziwne się wydaje.
Pewnie sobie wmawiam, ale dziwią mnie te objawy. A dwa wiem że niestety ale kolejny cykl to już moja ostatnia szansa na ciążę więc trochę miałam nadzieję że jednak się udało.