Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahaTo miesiaczka
Jak ja ci współczuje z tymi plamieniami .... Masakra... A zanim urodziłaś Anię to miałaś tak samo?Cholera jasna no Wychodzi na to że krwawienie ustąpiło tylko na czas brania dupka... Zaczynam plamić mam nadzieję że to nie @ bo jakby miała być o czasie to jeszcze tydzień... Jezu jaki mój organizm jest posrany no dwa dni temu teoretycznie płodny śluz a teraz nawalają mnie jajniki i zaczyna się lekkie plamienie Mam dość naprawdę
PS. Czarna, cudny mężuś
To teraz już nie wiem co gorsze czy moja gęba czy ten malinowy kolorPyzia - ja mojego kocham dlatego ze jest bardzo mądrym i dobrym człowiekiem
Lenaka - kurde ale ta czerwień daje po oczach
Współczuję, może jeszcze za wcześnie żeby się cykl uregulowal?Cholera jasna no Wychodzi na to że krwawienie ustąpiło tylko na czas brania dupka... Zaczynam plamić mam nadzieję że to nie @ bo jakby miała być o czasie to jeszcze tydzień... Jezu jaki mój organizm jest posrany no dwa dni temu teoretycznie płodny śluz a teraz nawalają mnie jajniki i zaczyna się lekkie plamienie Mam dość naprawdę
PS. Czarna, cudny mężuś
No właśnie nie Ale wiesz, jak ją rodziłam to byłam gówniara i nawet nie miałam pojęcia o cyklach, dniach płodnych itp... Zachciało nam się dziecka i... wiesz... Potem problemy z tarczycą, nie leczyłam tego wiele lat Teraz jak mam dla kogo, chcę walczyć to się pieprzy wszystko... Nawet schudnąć nie umiem, mimo że wiem że taka waga jest ogromnym zagrożeniem dla mnie, ale przy Hashi naprawdę nie jest to prosteJak ja ci współczuje z tymi plamieniami .... Masakra... A zanim urodziłaś Anię to miałaś tak samo?
Powiedział że po odstawieniu mam czekać na @ a jak się skończy to przyjść, chyba że będzie trwać dłużej niż 7 dni.Współczuję, może jeszcze za wcześnie żeby się cykl uregulowal?
A kiedy kolejna wizyta u gina?