lux podaj mi tez swojego ejsa na privja Ci moge podeslac link do mojego fejsa na priv, moj nie chce bym tu fotki wstawiala
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lux podaj mi tez swojego ejsa na privja Ci moge podeslac link do mojego fejsa na priv, moj nie chce bym tu fotki wstawiala
hahah jeb.lam oj a ja se popatrze a co tamNo na telefonie właśnie.
Umówmy się tak dopóki nie rozkminie jak to usunąć to nie patrzcie na to ok?
Lux no weeź zasłoń jedno oczkohahah jeb.lam oj a ja se popatrze a co tam
Dzięki to z troski o Was co by nie straszyć swoim ryjuszkiem. W końcu forum ma być przyjemnościąLenaka kliknij na swojego avatara, otworzy sie Twoj profil, potem kliknij w ikonke aparatu na avatarza i wyskoczy wgraj z galeri lub tel. Wgraj byle co jak nie chcesz swojej foty
kuzwa no nie moge w pracy jestemLux no weeź zasłoń jedno oczko
Haha powiesz że Ci coś do oka wpadło i nie możesz otworzyćkuzwa no nie moge w pracy jestem
To miesiaczkaLenaka no teraz to żeś walnęła a awatar !! Czerwień !
Czyli udało się bo ja jeszcze nie widzęLenaka no teraz to żeś walnęła a awatar !! Czerwień !