reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Myślicie, że powinnam zrobić bete? Widze jakieś tam zmiany, ale po tylu miesiącach takiego nakręcania się wydaje mi się, że to poprostu dlatego, że tak straszliwie chcę tych dwóch kreseczek i ogromnego brzucha... Luxurious niby dopiero się zaczął, a tak bardzo bym chciała, żeby już się skończył :/
a nie lubisz swojej pracy?

Nooo, powiedzmy, że chwilami jest najgorszą pracą jaką mogłabym mieć :) dzisiaj powinno być w porządku, ale wiesz jak to jest, kiedy nie możesz sie skupić, bo cały czas coś innego nad Tobą wisi ;)

reklama
Witam sie wracam po miesiacu. Po poprzedniej straconej ciazy musialam sie pozbierac. W tym miesiacu wracamy do staran.
To do dzieła ;-)

Witam, dzisiaj dopadł mnie okropny dół po zrobieniu testu, znów negatywny... Od paru dni jest mi nie dobrze przy różnych okazjach. Wczoraj mało brakowało, żebym zwymiotowała u teściowej na obiadku :x tak więc zdecydowałam się po namowach mojego przyszłego - niedoszłego (już nie długo :cool2:) i zakupiliśmy 2 testy. Jak wiadomo,ciężko jest doczekać rana, a mówiono mi, że wynik najpewniejszy ukazuje się przy pierwszym oddanym moczu, jeden zużyłam wieczorem i jeden przed chwilą. Niestety, oby dwa jasno mówią, że nic z tego. O dzidziusiu myślimy od maja, a staramy się bardzo od lipca. I dzisiaj już totalna załamka. Brak mi sił, a jeszcze do pracy czas iść za chwilę. I jeszcze ta pogoda... :-( :(
Głowa do góry. Nie stresuj się bo to tylko rozregulowuje cykle i potem nie wiadomo co i jak i jest jeszcze gorzej. Myśl pozytywnie. Nie możesz myśleć tylko o dziecku bo sfiksujesz. Trzymam kciuki :-)

Ja robilam test i nic nie wykazal.w sobote trafilam do szpitala i zrobili bete i okazalo sie, ze bylam w ciazy.
Piszesz o aktualnym wydarzeniu z tego weekendu czy juz wcześniejszym?

Do góry