reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Karolina jaki super wynik. Więc to już pewne :-) oby wszystko dobrze było.

Lux już niedługo zaczniecie. Ale jak zaczniecie to dopiero będziesz chciała by @ nie przyszła :-)

Loopoila wiem że to ciężkie ale jak nie chcesz iść na betę to musisz się uzbroić w cierpliwość i zrobić test za kilka dni. Ile masz do @ lub ile po jesteś? Doczytałam. To jeszcze wcześnie jeśli jeszcze przed miesiączka. Najlepiej by powiedziała beta. Dlaczego w pracy mają się o niej dowiedzieć?

MaRtiiNa kciuki :-)
Zamieszanie z cyklami może dlategonze się staracie.

Anik a ty ile masz dniowe cykle?
Ja bym spróbowała test zrobić.

Lux już niedługo zaczniecie. Ale jak zaczniecie to dopiero będziesz chciała by @ nie przyszła :-)

Loopoila wiem że to ciężkie ale jak nie chcesz iść na betę to musisz się uzbroić w cierpliwość i zrobić test za kilka dni. Ile masz do @ lub ile po jesteś? Doczytałam. To jeszcze wcześnie jeśli jeszcze przed miesiączka. Najlepiej by powiedziała beta. Dlaczego w pracy mają się o niej dowiedzieć?

oj czekam na nia jak szalona, bardzo bym chciala na Boze Narodzenie miec bobo ze soba juz, ale bym byla szczesliwa :laugh2:

reklama

Bo bym musiała się spóźnić do pracy lub zwolnić :) ale chyba zaryzykuję i pójdę jutro na bete. Okres powinnam dostać wczoraj bo ostatnio miałam cykle 26 dniowe. Ale może ten będzie dłuższy. Oby o 9 miesięcy :))

Do góry