reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny!!!!!
wczoraj testowałam Pre-Testem rano wyszła blada kreska, po południu pojechałam po nowy zapas i zaczęłam od rana z Pink Testem strumieniowym. Tu mi od razu wyszla po jakiś 30 sek druga kreska, co prawda blada ale bardzo dobrze widoczna. Zajarana zrobiłam drugi test Bobo-test strumieniowy - nic - jedna kreska. No to mówie zrobie jeszcze raz pre-testa bo mam akurat a tu lipa... druga kreska wyszła, co prawda po 5 min ale wyszła. bardzo blada. bledsza od tej którą wczoraj "wysikałam" z tym pre-testem.

Boję się ze znow będzie tak jak w kwietniu, ze poronie na początku 5 tyg bo ciąża się nie rozwinie. Co prawda wczoraj mocz którym sikałam był odkładany od jakiś 9-10 godzin a dzisiejszy miał tylko 7 godzi. Czy to ma jakieś znaczenie dla stężenia hcg? Na bete iść nie mogę za bardzo, żeby w pracy nie zaczęli podejrzewać. Jezuuuuu dziewczyny!
Jak myślicie?
To ze druga kreska z tego pre-testa dzisiaj była słabsza od tej wczorajszej to źle? Ja już się tak boję, że znów stracę ciążę :(((

Przepraszam, że nie nadrobiłam o czym piszecie, zaraz nadrobię wszystko
czyli jakies 100 stron

całuje
Super , widac gratulacje

Dziewczyny!!!!!
wczoraj testowałam Pre-Testem rano wyszła blada kreska, po południu pojechałam po nowy zapas i zaczęłam od rana z Pink Testem strumieniowym. Tu mi od razu wyszla po jakiś 30 sek druga kreska, co prawda blada ale bardzo dobrze widoczna. Zajarana zrobiłam drugi test Bobo-test strumieniowy - nic - jedna kreska. No to mówie zrobie jeszcze raz pre-testa bo mam akurat a tu lipa... druga kreska wyszła, co prawda po 5 min ale wyszła. bardzo blada. bledsza od tej którą wczoraj "wysikałam" z tym pre-testem.

Boję się ze znow będzie tak jak w kwietniu, ze poronie na początku 5 tyg bo ciąża się nie rozwinie. Co prawda wczoraj mocz którym sikałam był odkładany od jakiś 9-10 godzin a dzisiejszy miał tylko 7 godzi. Czy to ma jakieś znaczenie dla stężenia hcg? Na bete iść nie mogę za bardzo, żeby w pracy nie zaczęli podejrzewać. Jezuuuuu dziewczyny!
Jak myślicie?
To ze druga kreska z tego pre-testa dzisiaj była słabsza od tej wczorajszej to źle? Ja już się tak boję, że znów stracę ciążę :(((

Przepraszam, że nie nadrobiłam o czym piszecie, zaraz nadrobię wszystko
czyli jakies 100 stron

całuje
Są bladziochy więc jest bardzo wielka nadzieja na ciążę. Trzymam kciuki, żeby tym razem okres w ogóle nie przyszedł! :)

reklama
widzę, że nie tylko ja czekam, żeby testować. Dzisiaj mam 27 dc, ale poczekam jeszcze kilka dni, żeby wynik był bardziej pewny.
Czuje, że mogło się udać, ale czas pokaże :) 3majcie kciuki! Ja 3mam za wasze dwie kreseczki;)

Do góry