G
Gość
Gość
Ja 2 razy mialam zagniezdzanie w 10 dniu po owu. ( plamienie implantacyjne) W 12 dniu po owu bete mialam 3,69dpo - czyli beta juz na 100 % negatywna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 2 razy mialam zagniezdzanie w 10 dniu po owu. ( plamienie implantacyjne) W 12 dniu po owu bete mialam 3,69dpo - czyli beta juz na 100 % negatywna
9dpo - czyli beta juz na 100 % negatywna
Ja tez słoneczko!!! I przerażona oby wszystko zdrowo przebiegało jeśli drugi test sie nie pomylil:-) Czas na Ciebie:-)no jest super widoczna!!!! gartki, bardzo sie ciesze!
U mnie dopiero 5dc. Za tydzień działamy, a potem dłuuuuuugie dwa tygodnie oczekiwań .
A jak u was dziewczyny? Kiedy testujecie?
Ankaka zdrówka kochana! Polecam czosnek z miodem i mlekiem. Tyle ile go zjadłam przez święta to chyba przez całe życie nie zjadłam, ale wyszłam z choróbska.
<2 czyli nic z tego