Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anik na @ Cie boli?
Karola no jeszcze kilka lasek zdazy zajsc przedema
Kochana jest jeszcze czas i szansa !!!<2 czyli nic z tego
Oj sie zdziwisz jak Ci szybko pójdzie :-) ja jeszcze przed staraniami schudłam z 4 kg bo ponoć takie zmiany ułatwiają zajście w ciaze ale nadal mam 20 kg nadprogramowych a nawet więcej :-)Anik na @ Cie boli?
Karola no jeszcze kilka lasek zdazy zajsc przedema
SuperwoooooZnowu zrobiłam i coraz ciemniejsza!!
Kiedy ostatnia @ mialas ?Znowu zrobiłam i coraz ciemniejsza!!
12 grudnia :-) rano dostałam :-)Kiedy ostatnia @ mialas ?
No to bedziemy mualybpodobnt termin bo ja mialam 9 ostatnia zapraszam Cie do wrzesnioweczek bardzo bardzo sie ciesze !12 grudnia :-) rano dostałam :-)
Jeju:-) jak pięknie
Myslisz ze to na pewno ciąża? Czuje sie naprawdę dobrze :-) po za bolesnosvia piersi i czasami zawroty głowy mnie złapią :-)No to bedziemy mualybpodobnt termin bo ja mialam 9 ostatnia zapraszam Cie do wrzesnioweczek bardzo bardzo sie ciesze !