reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam wszystkie :)

Karolina jakiś tam cień widać, już gratuluję :D

U mnie kolejny dzień bez @. Już mogłaby przyjść, bo drażni mnie takie czekanie. Postanowiłam sobie, że teraz zaczekam na @ i jeszcze jeden cykl będę sumienia brała wszystkie leki, popróbujemy, zrobię wszystko co w mojej mocy, a jak się nie uda, to niech się dzieje wola nieba ;)

Bertha nie ma co analizować. Objawy najczęściej pojawiają się dopiero w okolicach @. Tym bardziej że wiele z nich może być i na ciążę i na @. Śmiałam się wczoraj, że gdyby nie to że kończy mi się @ to byłabym pewna, że w ciąży jestem, bo senność mam potężną i nawet nudności z rana miałam. Wiem że łatwo powiedzieć, ale zostaje nam tylko cierpliwie czekać.

reklama
Do góry