L
Lad
Gość
Ja dzisiaj ogarniam moje odrosty.Apropos osiwienia.. Chyba musze sobie strzelić kolor [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj ogarniam moje odrosty.Apropos osiwienia.. Chyba musze sobie strzelić kolor [emoji1]
Niestety tak jest jak bardzo się chce... A najgorsze, jak jeszcze organizm robi nas w konia i okres nie przychodzi. Można wtedy jakiegoś pierdolca dostać na przeproszeniem...Bertha a tak powaznie, to bedziesz bete powtarzac czy testa bedziez robic?
kuzwa jaki my baby glupie, milion objawow se wmawiamy a potem rozpacz ehhh
noo i takie latanie do kibla i wypatrywanie @Niestety tak jest jak bardzo się chce... A najgorsze, jak jeszcze organizm robi nas w konia i okres nie przychodzi. Można wtedy jakiegoś pierdolca dostać na przeproszeniem...
Oby tak było! Nieuchronnie każda z nas zajdzie w ciążę!Napewno zarazamy siebie na wzajem