reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ale cyce mnie nic a nic nie bolą.. A wszystkie które maja pozytywy zwracają uwagę na ten objaw najbardziej. W 10dpo to juz chyba powinny mnie bolec jakby cos było..? Gosia, niunia? Karolina, a ciebie bolą?
Betha mnie w zasadzie nie bolaly. Byly wrazliwe gdzies w okolicach 3dpo ale nie wiem czy bardziej niz zwykle.
Mnie dopiero tknelo ze moge byc w ciaxy jak mnie zaczal bolec brzuch . tak jak w trakcie @ ale nie ciagle tylko tak co jakis czas i trwal ok minuty

Mnie czasem na okres bolą czasem nie. Ale teraz jak tak duzo czytam to zastanawiam sie czy to nie jest tak ze bolą nas wtedy gdy dochodzi do zapłodnienia a np nie zagnieżdża sie zarodek porządnie.. No bo dlaczego raz bolą a raz nie?.. :)
Taka hipoteza..

Betha mnie w zasadzie nie bolaly. Byly wrazliwe gdzies w okolicach 3dpo ale nie wiem czy bardziej niz zwykle.
Mnie dopiero tknelo ze moge byc w ciaxy jak mnie zaczal bolec brzuch . tak jak w trakcie @ ale nie ciagle tylko tak co jakis czas i trwal ok minuty
Ok... Czyli mamy jeden przypadek ze nie bolą :)

reklama
Mnie czasem na okres bolą czasem nie. Ale teraz jak tak duzo czytam to zastanawiam sie czy to nie jest tak ze bolą nas wtedy gdy dochodzi do zapłodnienia a np nie zagnieżdża sie zarodek porządnie.. No bo dlaczego raz bolą a raz nie?.. :)
Taka hipoteza..

To na pewno tak nie jest. Tyle lat raz mnie bolą, a raz nie. A przecież staram się dopiero teraz.

Do góry