reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Niunians na pewno M się ucieszy.

Ja wiem ze mój też by się mega ucieszył. Po stracie w grudniu było mu mega przykro i był zawiedziony. Cieszył się strasznie. No ale nowy cykl nowe szanse..

Lux ja mam to samo. Już marzyłam by Wiktor zasnął a ja wzięłam prysznic i leżę, ale chyba szybciej spać dziś pójdę bo pół dnia boli mnie brzuch :-/

Sperare tak cykle się strasznie dluza. Ja nigdy nie używałam testów owu, ale na razie nie będę kupować. Raczej zawsze miałam cykle regularne więc liczę że i ten taki będzie. Wiem że jak za dużo o tym myślę to się wszystko rozleguluje.

Gosia Niunia to wy będziecie wrzesniowki. Dobry miesiąc dla mnie bo mój Wiktor z września 2014 :-)

Lux to w sumie już blisko do staranek, szybko zleci.

Niunians rozumiem obawy. Ja po ostatnich przeżyciach chyba tez będę mega zestresowana do czasu wizyty u gina.

HappyMum dasz radę testuj koniecznie

Emka od lipca chyba wiec ze starymi sie troche znamy i dlatego mamy zamkniety watek. Ja nie widze w tym problemu ze podjelysmy decyzje ze chcemy zostac same. Napisalam tylko do skaby. Ktora zachowala sie super. Zaloze sie ze ten watek podczytuje przynajmniej 10 osob a u nas jestesmy same mozemy sie odtworzyc.
Sory ale tu na forum o problemach osobistych slabo posac. Kazdy kto podczutuje a okaze sie znajomym moze to z nami skojarzyc

EM ka no tak myślałam :D
Przed zajściem w ciążę mój śluz pozostawial wiele do życzenia. Chyba tabletki anty zrobiły swoje. Wiecznie sucho .. "białka jaja kurzego" na oczy nie widziałam. Więc zaczęłam brac wiesiolka. Poprawę zobaczyłam naprawdę po krótkim czasie :)

Ruda dobrze piszesz. Sama nie chce otwierać się za bardzo ... to jednak wątek otwarty. Każdy może wejść i poczytać a ja cenię sobie prywatność ... co innego przejść na zamknięty ze znanym sobie gronem. Wtedy można pisać o wszystkim ! Sama do takiego należę, tu na bb. Zalozylysmy go z dziewczynami jakieś 7 lat temu. Nie przyjmowalysmy nikogo nowego. Teraz urzedujemy na fb, bo łatwiej :)

Powiem Wam ze chętnie przeszlabym tu na wątek zamknięty, żeby móc pisać o wszystkim bez obaw, ale na bb nie na fb.

Ale jesz go normalnie ?:) bo słyszałam ze ktos aplikował sobie wiec pytam jak poprawia ?:)

Ruda od lipca wątek na 2016 rok?! Szok! No trudno wiesz jak napisałam nic na sile nie chcecie przyjmować nowych osób rozumiem choć sie z tym nie zgadzam w sensie jak któraś napisała porobią sie grupki ale ok, a co do grup zamkniętych jako uczestnik bb znam ich założenie.

reklama
Do góry