reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Gosia dziekuje, ze pytasz. Z dzieckiem wszystko w porzadku. Serduszko bije i ma 1.6 cm.
Natomiast ja mam bardzo zle wyniki moczu i dostalam antybiotyk. Do tego infekcje mam.

Najpierw tarczyca, teraz zle wyniki moczu i infekcji, az sie boje, ze bedzie powtorka z pierwszej ciazy :(

reklama
Gosia dziekuje, ze pytasz. Z dzieckiem wszystko w porzadku. Serduszko bije i ma 1.6 cm.
Natomiast ja mam bardzo zle wyniki moczu i dostalam antybiotyk. Do tego infekcje mam.

Najpierw tarczyca, teraz zle wyniki moczu i infekcji, az sie boje, ze bedzie powtorka z pierwszej ciazy :(
jaka infekcje? super, ze z Fasola wszystko super!!

Ojej przykro mi mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, kiedy kontrol ?

Najwazniejsze jest ze serduszko bije :)

Ale jesz go normalnie ?:) bo słyszałam ze ktos aplikował sobie wiec pytam jak poprawia ?:)

Ruda od lipca wątek na 2016 rok?! Szok! No trudno wiesz jak napisałam nic na sile nie chcecie przyjmować nowych osób rozumiem choć sie z tym nie zgadzam w sensie jak któraś napisała porobią sie grupki ale ok, a co do grup zamkniętych jako uczestnik bb znam ich założenie.
Tak od lipca bo juz w lipcu mozna bylo zostac mama w 2016 roku :) ja zalozylam ten watek wlasnie z taka mysla

Lux tak tak rozumiem :) ale czy to nie jest tak ze jak grupa jest tajna to jako jeszcze nje uczestnicy nie powinnismy jej widzieć ze mozna na nią trafić tylko poprzez zaproszenie konkretnych osób? Nie znam sie aż fak na grupach fb nigdy nie prowadziłam ale tak na logikę to biorę teraz ...

Spętane wiadomo tu nie ma co bo w necie nigdy nie ginie a tu ma dostęp każdy ... Xzy tego chcemy czy nie , mnie chodziło o samo stwierdzenie ze dziewczyny nie chcą juz nikogo nowego i zostało to napisane -chyna ze złe zrozumiałam to sorki- u nas na innym forum było założone takie zamknięte i dodawaliśmy z czasem nowe uczestniczki ktore sie udzielały i chciałyśmy by tworzyły ten wątek czytaj wzbudzały zaufanie - wiesz o xo chodzi ?

jaka infekcje? super, ze z Fasola wszystko super!!
W moczu mam duzo bakterii i jakies nitki grzybni cokolwiek to znaczy, a oczywiscie mam grzybice. Z Filipem cala ciaze, sie meczylam z infekcja ..

Malo pilam do tej pory i mam wrazenie, ze nie plukalam dobrze nerek. Mama zamiar powtorzyc badania moczu w przyszlym tyg i jak znowu beda zle to wtedy antybiotyk wezme.

Emka bo to jest watek dla tych co bede rodzic w 2016. Nie staraczki w 2016 tylko staraczki na 2016.
Ja ci sie nie kaze zgadzac z nami. Napisalam do dziewczyn ktore pytaly o przyjecie ze nie przyjmujemy. I tyle.
Wole byc w malej zaufanej grupie niz sie chamowac czy ktos tego nie wyniesie.

reklama
Ankaka a to takie założenie to inne niz ja przyjęłam , bo myślałam ze obawialiście sie np ze w 2016 będziecie sie jeszxzE starać :( no ale zostać mama to rozumiem ;) a swoją droga któraś z zamkniętego zaciążyła ?:)

Do góry