Karolina93
Fanka BB :)
Dziewczyny, bolał mnie dzis brzuch jak na okres to wiecie, ale właśnie przed chwila przy podcieraniu ledwie takie różowawy śluz miałam!!! Toc 25dc jest za wcześnie na okres...nigdy ale to nigdy nie dostałam tak szybko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak co 5 dni. Ale zawsze po myciu w sensie jak się wytre to lądują na grzejniku.Ej a na ile czasu dajecie reczniki do prania? Bo ja mam z kolei ten problem ze mam dużą wilgoc w łazience i co wypiore ręczniki to zaraz czuję jak by były używane kilka dni :/ po prostu śmierdzą :/ i niezależnie czy je wieszam do wyschnięcia na strychu czy na suszarkę w domu... nie wiem czy muszę kupić nowe czy te sa do odratowania[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
A ja nie mam telewizora wiec nie obejrzę:-)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
O ile to okresDziewczyny, bolał mnie dzis brzuch jak na okres to wiecie, ale właśnie przed chwila przy podcieraniu ledwie takie różowawy śluz miałam!!! Toc 25dc jest za wcześnie na okres...nigdy ale to nigdy nie dostałam tak szybko.
ja bez tv bym oszalala pod BogiemTelewizora nie mamy od ok 1.5:-) tyle ile mieszkamy w uk. Wcześniej mieszkaliśmy u znajomych ale mieli angielska telewizję nie znając języka nie za bardzo nas interesowało:-)teraz już znamy dużo więcej ale już się przyzwyczailismy. A po drugie najważniejsza sprawa to taka ze te chwile wieczorem spędzam z mężem na rozmowach . A później jak juz pogadamy to ja mam tablet on komputer informacje czy filmy oglądamy na kompie a ze kupiliśmy projektor to czujemy się jak w kinie. Także rozumiem twoje zdziwienie bo znajomi tez się dziwią:-)jak to nie macie telewizora to co robicie wieczorami , ..
Nic a nic brozowego, jak to za zwyczaj bywało na okres na samym początku. Idę sprawdzić dalejAle różowy czy bardziej podobny do brązowego. Sprawdź może czy masz go więcej jak się nie wstydzisz
a brzuch boli?Dziewczyny, bolał mnie dzis brzuch jak na okres to wiecie, ale właśnie przed chwila przy podcieraniu ledwie takie różowawy śluz miałam!!! Toc 25dc jest za wcześnie na okres...nigdy ale to nigdy nie dostałam tak szybko.