Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po jednym użyciu już czuję jak śmierdzą jak po kilku dniach :/ więc od razu laduja w praniu, czasami na drugi dzień...ja mam reczniki do ciala okolo 4-5 dni, potem daje do prania a odnosnie tematu to moze ta swilgoc tak na nie wplywa
ja nawet nie czekam az zaczna smierdziec, tylko odruchowo je daje do praniaJa po jednym użyciu już czuję jak śmierdzą jak po kilku dniach :/ więc od razu laduja w praniu, czasami na drugi dzień...
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
No ja mówię ze mają tak po jednym użyciu a nie ze czekam az zaczną smierdziecja nawet nie czekam az zaczna smierdziec, tylko odruchowo je daje do prania
a stare masz te reczniki czy nowsze?No ja mówię ze mają tak po jednym użyciu a nie ze czekam az zaczną smierdziec
Hmmm tak z pół roku, od przeprowadzkia stare masz te reczniki czy nowsze?
to nie powinno tak sie dziac, a na jakiej temp je pierzesz?Hmmm tak z pół roku, od przeprowadzki
Pralam na 60, ale musze spróbować na 90 ,może to coś dato nie powinno tak sie dziac, a na jakiej temp je pierzesz?
Telewizora nie mamy od ok 1.5:-) tyle ile mieszkamy w uk. Wcześniej mieszkaliśmy u znajomych ale mieli angielska telewizję nie znając języka nie za bardzo nas interesowało:-)teraz już znamy dużo więcej ale już się przyzwyczailismy. A po drugie najważniejsza sprawa to taka ze te chwile wieczorem spędzam z mężem na rozmowach . A później jak juz pogadamy to ja mam tablet on komputer informacje czy filmy oglądamy na kompie a ze kupiliśmy projektor to czujemy się jak w kinie. Także rozumiem twoje zdziwienie bo znajomi tez się dziwią:-)jak to nie macie telewizora to co robicie wieczorami , ..dlaczego nie masz tv?