G
Gość
Gość
Dziewczyny nie doszukujcie sie tak objawow bo potem bedziecie plakac jak @ przyjdzie. Ja co miesiac mam klucia w jajniku i @ przychodzi. Jak niemialam zadnych objawow to wtedy @ nie przychodzila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie jaki pyszny[emoji12] aż jestem głodna. Hmm ja idę robić parówki z zapiekane z serem jakoś naszła mnie ochota na coś takiego chyba okres się zbliża . . .Zobacz załącznik 741020
nie udało mi sie zrobić zdjecia z całym gofrem, bo taki pyszny!!
To prawda, jak sobie wyszukiwalam objawow, to potem jak przyszla @ to tak jakby ktos mlotem w łebDziewczyny nie doszukujcie sie tak objawow bo potem bedziecie plakac jak @ przyjdzie. Ja co miesiac mam klucia w jajniku i @ przychodzi. Jak niemialam zadnych objawow to wtedy @ nie przychodzila
Ale czasami jak widzimy jakąś nadzieje (objaw ciąży ) to lepiej się czujemy chociaż przez chwile . Ale tak jak piszecie później przychodzi @ i czar pryska :-(To prawda, jak sobie wyszukiwalam objawow, to potem jak przyszla @ to tak jakby ktos mlotem w łeb
Trzymamy kciuki [emoji106]Witajcie dziewczyny Podczytuję Was od jakiegoś czasu. Mam czas tylko wieczorami, więc ciężko mi się wbić w tematy I przez cały dzień tyle piszecie, że potem zapominam co komu napisać. U mnie akurat owulacja, więc działamy Trzymam za Was wszystkie kciuki, żebyście jak najszybciej ujrzały wymarzone dwie kreseczki.
Aczkolwiek pryska tak czy siak.. Bo będąc na forum i tak mysle o tym każdego dnia.Ale czasami jak widzimy jakąś nadzieje (objaw ciąży ) to lepiej się czujemy chociaż przez chwile . Ale tak jak piszecie później przychodzi @ i czar pryska :-(
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dokladnie, u mnie tak samo, jedno sie wyleczy, to nastepny problem sie pojawia. Tez mialam pretensje do calego swiata, dlaczego ja. U mnie to wygladalo tak. Najpierw torbiel, polip, nadzerka, jak sie pozbylam to odrazu zaciazylam. Chwile sie cieszylam. Zobaczylam serduszko, na nastepnej wizycie juz nie bilo. Czyszczenie i po 3 miesiacach kolejna ciaza, znow radosc i strach ze historia sie powtorzy. Beta urisla do 300 i pare dni po terminie @ zaczelam plamic. Kolejne badania, hashimoto i nk. Teraz niby nk juz w normie ale od czerwca ni cholery nie udaje sie zaciazyc. Jutro lekarz i mam nadzieje ze do 15 stycznia bede po inseminacji moze teraz sie uda.Konczac temat. Macie racje ze endometrioza to jeden wielki kosmos bo nie wiadomo skad sie bierze i dlaczego dotyka ta a nie inna kobiete. Strawbelka masz racje ze najczesciej endo lokalizuje sie w ukladzie rozrodczym w jednym przypadku na kilkadziesiat tysiecy w innym miejscu np w ramieniu tak jak u mnie. Lekarz powiedzial mi ze nikt nie odwazy sie tego wyciac ze wzgledu na lokalizacje bo latwo jest uszkodzic staw i jeszcze gorszego swinstwa narobic. Pal licho z tym ramieniem ja sie najbardziej boje ze to nie jedyne ognisko endo. Najgorsze jesli bedzie gdzies w ukladzie rozrodczym utrudniajac zajscie w ciaze a diagnostyka nie jest taka prosta. Strawbelka skoro pozbylas sie tego torbiela to moze juz koniec przygody z tym swinstwem choc niestety slyszalam ze moze odrastac i pojawiac sie w nowych miejscach. Najgorsze ze to nieuleczalna choroba. Mozna jedynie wprowadzic organizm w stan sztucznej menopauzy aby zatrzymac rozwoj. Ja mam pecha nie raz mam zal do losu dlaczego ja.. Endometrioza konflikt ,problemy z tarczyca, w ciazy dostalam tak w dupe oczywiscie cos niestandardowego co skonczylo sie zabiegiem pod narkoza w 26 tyg ciazy,dwa miesiace temu wycinany mialam wyrostek k.u.r.w.a ciagle cos