reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Każda pisze kończymy z tym a może rzeczywiście coś w tym jest:-) za kilka dni każda pisze ze pozytywny test ma . . . Ale by było fajnie

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Teoretycznie wysoko. Tyle że szyjka nawet w kilka razy w ciągu dnia może zmieniać wysokość. I otwiera się też dosyć szybko, więc nie ma co wróżyć ciąży na jej podstawie. Zresztą obserwacja szyjki zalecana jest do ovu. Potem niewiele to wnosi, więc lepiej tam nie majstrować.

Najlepiej zacząć obserwację po @. Dwa cykle i zobaczycie jakie są różnice. W pierwszym cyklu nie wyłapałam ovu, ale już w drugim załapałam co i jak.

ImageUploadedByForum BabyBoom1451846643.989475.jpg

nie udało mi sie zrobić zdjecia z całym gofrem, bo taki pyszny!! :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1451846643.989475.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1451846643.989475.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Do góry