reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Karolina93 ja przy pierwszej ciazy tez nie mialam zadnych przeczuc dopiero po tygodniu spozniajacej sie miesiaczki zrobilam test i wyszedl pozytyw. Przy tej drugiej co mialam zaboeg bylo tak samo zero ibjawow, chociaz bardziej bolaly mnie piersi. A teraz nawet piersi mnie az tak bardzo nie bola jak zawsze
Ale Ty już mama jesteś tak?

reklama
Hej:) tak jak mówiła Hime, jestem tu nowa :) staramy się od czerwca 2015r. Ten cykl jest naszym pierwszym z duphastonem.. :) mamy 26dc, jutro ostatnia dawka duphastonu i we wtorek rano test. Dzisiaj oczywiście już nie wytrzymałam i zrobiłam ale niestety negatyw:( ogólnie to z objawów baaardzo obolale piersi, mam wrażenie że mam pociemniale obwodki brodawek, ale teraz już nie wiem czy miałam tak wcześniej i sobie coś wkrecam czy nie mialam.. Oprócz tego temperatura ciągle podniesiona, wczoraj jeszcze 37,14 , dzisiaj 36,88- nadal sporo nad linią najniższej temperatury. No i cóż.. straciłam już trochę nadzieję po tym dzisiejszym negatywie, wiem ze to może być za szybko ale jednak mimo wszystko... :) pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję na miłe przyjęcie ;) hehe:)
witaj i zycze Ci powodzenia, poczekaj jeszcze troszke i powtorz test, bo temp obiecujaca, mierzysz ja regularnie o tej samej porze?

Karolina mi nie jest do smiechu.. Jakby ktos mi kiedys powiedzial ze jest taka choroba to bym nie uwierzyla. Ramie boli mnie co miesiac okropnie ani na nim lezec ani spac. 2 doby na prochach przeciwbolowych. Bolace ramie to tez zwiastun miesiaczki. Zaczyna bolec kilka godzin przed krwawieniem miesiaczkowym. Takze okres mnie nie zaskoczy

Luxuorius to taka ciocia ę ą pani profesor. Zazdrości bo bardzo by chciała być babcia a jej dziecia się nie spieszy. A moja mama ma już trójkę

Aans witaj

Haha tapa czego ? Nie wiem :)
Tapatalk jest do pisania na forach w telefonach z androidem. Jest o wiele wygodniej, dostaje się powiadomienia itp.. :) Wrzucę screeny.
56a7cd0e3e650c2310129f28e6e70a7a.jpg

A tak wygląda jak piszę z Wami
faa7af5895505a2b2d0a4740ffcab9d3.jpg

reklama
Do góry