reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Karolina93 ja widze ! Takze gratulacje :)

Dziewczyny rzadko sie udzielam bo brak czasu ale czytam was na biezaco. Mam gosci wiec po pracy zawsze mam co robic.

Moj okres ma przyjsc 6 stycznie i pewnie przyjdzie ...

A przy okazjo chcialam Wam zyczyc szczesliwego nowego roku.
Nie przyjdzie :-) trzymam kciuki by fasolka była :-)

Karolina ja mam cykle 28-29 ciekawe czy jak bym zrobila to by juz wyszlo... Korci mnie ale sie boje bo czuje sie normalnie wiec mysle ze znow cykl stracony

Karolina ja mam cykle 28-29 ciekawe czy jak bym zrobila to by juz wyszlo... Korci mnie ale sie boje bo czuje sie normalnie wiec mysle ze znow cykl stracony
Ja miałam taka sytuacje ze 5 i 11dc myziu myziu a w 13 dc, późnym wieczorem, dostałam takie plamienia dosłownie tylko na papierze najpierw kropla jasnobrązowego potem żywa czerwona krew bez śluzu i skrzepów. Dało mi to do myślenia, stad Ruda dała pomysł ze mogło dojść do zagnieżdżenia :) jestem pewna ze to nie okoloowulacyjne plamienie bo u mnie to wyglada ze mam pełno śluzu z odrobinka takiej ciemnej krwi :-)

Dziewczy co Wy z ta implantacja 2 dni po owu. To jest nierealne! Plamienie moglo byc bo sex byl za ostry, albo pecherzyk pekl i troche krwi sie przedostalo. Implantacja trwa srednio7-12 dni od owu.

Ruda gardło często boli, bo mam problemy z zatokami i często mi z nich splywa do gardła. Zapalenia płuc ani oskrzeli nie miałam na szczęście ani razu.

Lyara dobrze ze juz po. Ja bym zaczekala do kolejnej miesiączki.

Karolina super gratuluję

reklama
Do góry