reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jaka szyjka jest 2 dni przed@? Wysokosci nigdy nie potrafie ocenic, tylko twardosc. Jest strasznie mieka, nigdy w owu takiej miekkiej nie mialam...

reklama
Odpiszę ogólnie bo się powtarzałyście ;) Ja już w domu jestem, wypisali mnie od razu po obchodzie o 8 rano. Strasznie mi się spać chce i temp 37.2 . Antybiotyku żadnego mi nie dali, położna stwierdziła ze nie ma co się faszerować...
Wypis odbieram w poniedziałek bo stwierdzili że będzie późno i mogę jechać do domku już :)

Odpiszę ogólnie bo się powtarzałyście ;) Ja już w domu jestem, wypisali mnie od razu po obchodzie o 8 rano. Strasznie mi się spać chce i temp 37.2 . Antybiotyku żadnego mi nie dali, położna stwierdziła ze nie ma co się faszerować...
Wypis odbieram w poniedziałek bo stwierdzili że będzie późno i mogę jechać do domku już :)
To może kochana dbaj o higienę tam na dole by żadnej infekcji nie było, trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normalnego stanu :-) ta temp nie jest nawet stanem podgorączkowym ale jeśli bedzie 38 to spowrotem do szpitala bo to oznacza ze organizm walczy z jakaś infekcja

To może kochana dbaj o higienę tam na dole by żadnej infekcji nie było, trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normalnego stanu :-) ta temp nie jest nawet stanem podgorączkowym ale jeśli bedzie 38 to spowrotem do szpitala bo to oznacza ze organizm walczy z jakaś infekcja
Wiadomo, higiena to podstawa :) Tylko z tego co znalazłam w necie to muszę uważać zeby nie były to za ciepłe kąpiele :) Może po prostu organizm zmęczony jest i tyle :) Położę się spać to będzie lepiej pewnie...
Piękny sylwester :D Ja obolała po zabiegu, mój zmęczony chorobą... hehe ciekawie będzie...

reklama
Wiadomo, higiena to podstawa :) Tylko z tego co znalazłam w necie to muszę uważać zeby nie były to za ciepłe kąpiele :) Może po prostu organizm zmęczony jest i tyle :) Położę się spać to będzie lepiej pewnie...
Piękny sylwester :D Ja obolała po zabiegu, mój zmęczony chorobą... hehe ciekawie będzie...
Zwykle bawelniane majtasy, nie zadne syntetyki i nie stringi. Musi tam oddychac szparka;)

Do góry