G
Gość
Gość
Jaka szyjka jest 2 dni przed@? Wysokosci nigdy nie potrafie ocenic, tylko twardosc. Jest strasznie mieka, nigdy w owu takiej miekkiej nie mialam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jej nie dali.... Dziwnych ma tych lekarzy tam, naprawdę co dziewczyna opowie cos o szpitalach w swojej okolicy to sie za głowę łapieAntybiotyk zawsze daja profilaktycznie na ok 5 dni zeby nie doszlo do zakazenia.
Z tego co pamietam powinna byc twarda nisko i otwarta przed okresemJaka szyjka jest 2 dni przed@? Wysokosci nigdy nie potrafie ocenic, tylko twardosc. Jest strasznie mieka, nigdy w owu takiej miekkiej nie mialam...
A z ta twardoscia to ile dni przed@ sie robi twarda. Wyskosci nie ocenie bo to czarna magia dla mnie, co cykl sprawdzam w rozne dni i ni cholery tej wysokosci nie moge....Z tego co pamietam powinna byc twarda nisko i otwarta przed okresem
Powiem Ci ze nie wiem...A z ta twardoscia to ile dni przed@ sie robi twarda. Wyskosci nie ocenie bo to czarna magia dla mnie, co cykl sprawdzam w rozne dni i ni cholery tej wysokosci nie moge....
Ja tez zawsze miałam problem z określeniem jaka ta szyjka ma byc, jakiej wysokości, czarna magiaA z ta twardoscia to ile dni przed@ sie robi twarda. Wyskosci nie ocenie bo to czarna magia dla mnie, co cykl sprawdzam w rozne dni i ni cholery tej wysokosci nie moge....
To może kochana dbaj o higienę tam na dole by żadnej infekcji nie było, trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normalnego stanu :-) ta temp nie jest nawet stanem podgorączkowym ale jeśli bedzie 38 to spowrotem do szpitala bo to oznacza ze organizm walczy z jakaś infekcjaOdpiszę ogólnie bo się powtarzałyście Ja już w domu jestem, wypisali mnie od razu po obchodzie o 8 rano. Strasznie mi się spać chce i temp 37.2 . Antybiotyku żadnego mi nie dali, położna stwierdziła ze nie ma co się faszerować...
Wypis odbieram w poniedziałek bo stwierdzili że będzie późno i mogę jechać do domku już
Wiadomo, higiena to podstawa Tylko z tego co znalazłam w necie to muszę uważać zeby nie były to za ciepłe kąpiele Może po prostu organizm zmęczony jest i tyle Położę się spać to będzie lepiej pewnie...To może kochana dbaj o higienę tam na dole by żadnej infekcji nie było, trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normalnego stanu :-) ta temp nie jest nawet stanem podgorączkowym ale jeśli bedzie 38 to spowrotem do szpitala bo to oznacza ze organizm walczy z jakaś infekcja
Zwykle bawelniane majtasy, nie zadne syntetyki i nie stringi. Musi tam oddychac szparkaWiadomo, higiena to podstawa Tylko z tego co znalazłam w necie to muszę uważać zeby nie były to za ciepłe kąpiele Może po prostu organizm zmęczony jest i tyle Położę się spać to będzie lepiej pewnie...
Piękny sylwester Ja obolała po zabiegu, mój zmęczony chorobą... hehe ciekawie będzie...