reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie, nic nie swędzi, nic nie piecze, oprócz nerwozy ... ciągle mi zimno 37,2, ale czuję się fizycznie super, jeśli można tak to ująć.
Karolina skasowała posta - odp. do jej pytania.
Faktycznie nie ma, pisze do Was z telefonu, mogłam pociskać czego nie powinnam a Nesii pytałam o ewentualna infekcje :-) i ze czasem to taki urok kobiecy :-)

A to samowolka ta dawka, czy lekarz zalecil?
Ja juz lecze sie 7 lat ale 2 lata nie bralam lekow. I teraz cofam sie do poprzednich zalecen jak sie staralam i co 2 tygodnie zmniejszam dawke az do unormowania. Poxniej zostaje na dawce 25.
Troche samowolka ale w oparciu o poprzednie doswiadczenia ;) co 2 tygodnie robie badania wiec kontrola jest ;)

reklama
Strawbelka no leki maja duzy wplyw na organizm, ja pamietam jak moj organizm reagowal na antybiotyki i stedrydy kiedys co dopiero gdybym musiala takie leki jak Ty brac
Karola uwierz, ze masz super wiek na rodzenie :-D

Do góry