Ja robię sałatkę, chili i tortille, no i jeszcze parówki w cieście francuskim, resztę bratowa i znajoma. trochę trzeba się podzielić pracaTo duzo robisz ja nie porwe sie na tak rozbudowane menu
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię sałatkę, chili i tortille, no i jeszcze parówki w cieście francuskim, resztę bratowa i znajoma. trochę trzeba się podzielić pracaTo duzo robisz ja nie porwe sie na tak rozbudowane menu
Nic nie kasowałam rybki, zara paczęNie, nic nie swędzi, nic nie piecze, oprócz nerwozy ... ciągle mi zimno 37,2, ale czuję się fizycznie super, jeśli można tak to ująć.
Karolina skasowała posta - odp. do jej pytania.
Faktycznie nie ma, pisze do Was z telefonu, mogłam pociskać czego nie powinnam a Nesii pytałam o ewentualna infekcje :-) i ze czasem to taki urok kobiecy :-)Nie, nic nie swędzi, nic nie piecze, oprócz nerwozy ... ciągle mi zimno 37,2, ale czuję się fizycznie super, jeśli można tak to ująć.
I kochana może ciąża? Ale by fajnie było!!!Nie, nic nie swędzi, nic nie piecze, oprócz nerwozy ... ciągle mi zimno 37,2, ale czuję się fizycznie super, jeśli można tak to ująć.
Tsh niby ok, ale tam jeszcze wazny stosunek ft3 do ft4 i ja tego nie ogarniam. W internecie byl przelicznik gdzies.Znalazlam.
TSH. 1.190
FT3 4.92
FT4. 17.50
Mowi wam to cos?
Prosze przelicznik ft3 ft4 http://samodobro.host56.com/Znalazlam.
TSH. 1.190
FT3 4.92
FT4. 17.50
Mowi wam to cos?
To jest duzo lepiej a jakie bralas leki i dawke. I jak dlugo? Ja teraz mam prawie identyczna jak ty i chce zbic. Biore eutyrox 100Tsh 3,87 a było 5.08
A to samowolka ta dawka, czy lekarz zalecil?To jest duzo lepiej a jakie bralas leki i dawke. I jak dlugo? Ja teraz mam prawie identyczna jak ty i chce zbic. Biore eutyrox 100
Ja juz lecze sie 7 lat ale 2 lata nie bralam lekow. I teraz cofam sie do poprzednich zalecen jak sie staralam i co 2 tygodnie zmniejszam dawke az do unormowania. Poxniej zostaje na dawce 25.A to samowolka ta dawka, czy lekarz zalecil?