reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Gratuluje wszystkim ktore zobaczyly 2 krechy na tescie

U gina nie bylam dopiero poniedzialek i dalej nie wiem co ze staraniami.
Narazie nie mam ( chyba) tego paskudztwa ale juz na sama mysl wszystko mnie swedzi.
Pomyte, zdesynfekowane, kupione pestki dyni juz wcinam i czosnek zeby to naturalnie przejsc.

reklama
Hej Dziewczyny,na wynik bety muszę czekać do poniedziałku podobno w laboratorium maja mnóstwo roboty.Tak bardzo chciałabym żeby się udało Mam jednak obawy...Wczoraj wieczorem spadla temp.do 36,7 a dzis wynosi 37,25 Pojawił. Sie tez płodny śluz...chyba nici z ciążowej radości. Pozostaje mi czekać...

Norkan, ja nie miałam, ale jest coś takiego, także jeśli nie będziesz dłużej plamic, to nie masz się co martwić, ino czekać na testowanie :) jedne kobiety mają też plamienia owulacyjne, ale jeśli jesteś po, to bardziej prawdopodobne, ze moze to być zagniezdzanie ;) to by było pierwsze dziecko, prawda? :)

Hej Dziewczyny,na wynik bety muszę czekać do poniedziałku podobno w laboratorium maja mnóstwo roboty.Tak bardzo chciałabym żeby się udało Mam jednak obawy...Wczoraj wieczorem spadla temp.do 36,7 a dzis wynosi 37,25 Pojawił. Sie tez płodny śluz...chyba nici z ciążowej radości. Pozostaje mi czekać...
Może to nasze kobity z forum zakorkowaly laboratorium hehe ;) nie nakrecaj się, nie denerwuj, musisz czekać do poniedziałku. Masz biały, gęsty śluz?

Fimka, a jak Twój mąż? Oszalał juz Z radosci? ;)

Mąż w pracy, test robiłam jak wyszedł rano :p A ten drugi po 15.
Czekam na niego, zawinęłam czerwoną wstążkę na teście i powiesiłam na choince.
Pobawimy się w "ciepło-zimno" :D

norkAn - ja przy pierwszej mialam plamienie implantacyjne.
To byla cienka niteczka jasnej krwi.
Jednorazowo, jednej dzień.
Teraz nie miałam.

Pati - ja też w styczniu mam urodziny:) 15 stycznia:)
ladykot - no ja mam nadzieje:p
norkAn - ja nigdy nie miałam plamień, ale piersi rwały okrutnie, i to u mnie jedyny objaw ciąży:)

reklama
Do góry