reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczynki - niestety, torbiel jeszcze większa - 5,5x4 cm :( Ale błonę mam bardzo grubą i jak to gin powiedziała - albo @ albo ciąża, chociaż w drugą opcję nie wierzę :p jak po okresie nie zniknie to czekają mnie hormony i odlozenie staranek :(

Fimka, ciekawy pomysł :D myślisz, ze wpadnie na to? Dosłownie ;)

Będę go kierować podczas zabawy :D
Za pierwszym razem dałam mu skarpetki i kartkę z napisem "Dzień dobry Tatusiu".
Wstałam wtedy o 6:00 bo jechałam do pracy, on jeszcze spał.
Więc wiedział od razu.

Pati - a czemu odłożenie?! BEZ SENSU!
Czasem nie daj sobie wcisnąć tabletek anty na wstrzymanie!
Mi takie jeden lekarz-ancymon proponował.
Zawiesić @ na rok. CO TO, TO NIE!
Hormony porób, warto, pomyśl też nad kalendarzykiem.
To daje fajny obraz cyklu.
Błona = endometrium? Pewnie tak. Jest grube przed @ i w ciąży.

Dam Wam znać!
OHO JEST!

Odezwę się w miarę możliwości.

Czarna - oooo to to ;) zapomniałam jak się to to nazywa :D ja i tak czuję, ze @ przyjdzie, na ciążę nie liczę, mimo ze gin powiedziała, ze nigdy nic nie wiadomo i mogła być ovu z drugiego jajnika a my po prostu jej nie zauważyłyśmy :) Ale i tak się nie nastawiam, dobrze by było jakby @ przyszła i ta durna torbiel zniknęła ;)

Ja tez na torbiel miałam tabletki anty przepisane i w sumie brałam je prawie 3 lata.

Niunians - a ja mam taki zapas liquidow :p masakra :p

Mnie kuzynka męża ciągnie na fitness od stycznia. Ona teraz urodziła drugie i chce wrócić do formy. Ja miałam jej towarzyszyć. O staraniach nikt nie wie, wiec pewnie się zapisze a później zrezygnuje :) na rzecz jogi :)

Fimka - nie anty. Mówiła coś o braniu hormonów przez 20 dni i ze po tym zazwyczaj schodzą... anty sobie nie dam wcisnąć, bo źle na nie reaguję, więc to odpada... i chyba chodziło jej o odlozenie na miesiąc czy coś... dopytać następnym razem, bo mam iść w ostatni dzień @ do niej.

reklama
Hej...
Gratuluję wszystkim zaciążonym :) Spokojnej ciąży życzę :) Czyżbym tu sama miała niedługo zostać?
Ale pochwalę się, chyba kończy mi się okres, więc może to i dobrze że nie mieli miejsca w szpitalu :D
Więc jest minimum nadziei że może i mnie się uda :p

Do góry