reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ladykot - jutro ide po wyniki cytologii moze akurat bede mogla z nia porozmawiac i wejsc do gabinetu , wczesniej musialabym miesiac wczesniej dzwonic o wizyte.Prywatnego numeru nie mam gdzies zgubilam z pierwszej ciazy.Wiec poprostu licze na to ze jakas osobka mnie posci na minutke.

reklama
Bylam u lekarza,wstępne badania są ok,kazał nam "działać" do końca grudnia (wtedy minie równy rok staranek) i wtedy zaczniemy jak to lekarz ujął intensywne przeswietlania Jakoś nam trudno "zaskoczyć" Mam ośmioletniego synka,mój mąż jest bardzo z nim zżyty,ale chcielibyśmy mieć wspólne dziecko. Ostatni cykl jest jakiś inny. Od 25.11 do 03.12 codziennie byly przytulania. Cykl mam co 26dni. Miesiączkę dostałam 12.12 i...trwala tylko dwa dni. Wyjątkowo skąpa. Byla. Od wczoraj zasypiam na stojąco i drugi dzień nie pije kawy bo drażni mnie smak i zapach. Liczę ze może sie udalo...

Bylam u lekarza,wstępne badania są ok,kazał nam "działać" do końca grudnia (wtedy minie równy rok staranek) i wtedy zaczniemy jak to lekarz ujął intensywne przeswietlania Jakoś nam trudno "zaskoczyć" Mam ośmioletniego synka,mój mąż jest bardzo z nim zżyty,ale chcielibyśmy mieć wspólne dziecko. Ostatni cykl jest jakiś inny. Od 25.11 do 03.12 codziennie byly przytulania. Cykl mam co 26dni. Miesiączkę dostałam 12.12 i...trwala tylko dwa dni. Wyjątkowo skąpa. Byla. Od wczoraj zasypiam na stojąco i drugi dzień nie pije kawy bo drażni mnie smak i zapach. Liczę ze może sie udalo...

Trzymam mocno &&& za dwie kreseczki na teście!

reklama

To kiedy testujesz?? Moze to juz! :)

Do góry