reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Bertha wcześniej nie ma sensu bo za szybko a w styczniu juz powinno coś być widać. Ostatnia miesiączkę tzn jej 1 dzień miałam 18 listopada

Wg moich obliczeń 5 tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
O, Acard bierzesz? Nie wiedziałam ze ułatwia zagnieżdżanie. Ja brałam Acesan (to samo) jak byłam w ciąży, ale teraz przy staraniach nie kazał mi brać..

Mi też nie kazał.
Biorę na własną rękę :p

mychunia - ale piękna beta! Jeszcze raz gratulacje!
Na kiedy termin wychodzi?

Tomasz już lepiej.
Je, pije. Gorączka ustała.
Dałam Dicoflor, Tasectan i nyny.

Ja też póki co folik i tran, no i staram się zdrowiej jeść. Czytałam o tym axarenie Men i myślę, czy by nie zakupić mojemu mężowi. Zaszkodzić chyba nie zaszkodzi, a może dopomoze :)

reklama
Mychunia no beta piekna ! Bardzo sie ciesze !
Fimka duZo zrowka!
Ja dzis sprzatalam :) czas zaczac cos konkretnego robic przed swietami bo to juz tylko tydzien !

Do góry