reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
I najgorsze jest to ze czlowiek sie stara witaminki bierze ja nie pilam gazowanego kawy itd i czlowiek nie ma na to zadnego wplywu

Ja rzucałam prawie rok :) przed ciążą, ciągle było od 1 dnia miesiąca. A jak dowiedziałam się , że jestem w ciąży to następnego dnia rzuciłam wiem, że to też nie do końca dobrze, ale znając siebie jakbym ograniczała do do końca ciąży bym nie rzuciła. :-D:-D
A teraz jak skończyłam karmić znów wróciłam do palenia tyle, że mniej, bo tylko jak synek śpi.
Ruda czekamy na wieści , trzymam kciuki &&&
Jak jesteś pewna to mu po prostu nie dawaj, odczekaj 2 miesiące i wtedy spróbuj, jak znów będzie się powtarzało to powtórz procedurę :-) może po porostu jego układ pokarmowy nie jest na to przygotowany i daj mu czas. Bo nie zawsze musi to być alergia.

Wkurwia mnie to że są matki są chleja pala cpaja i rodzą zdrowe dzieci a jedne dmuchaja i ****aja i co? Gdzie tu sprawiedliwość

Pati życzę Ci tego ja zucilam odrazu a jak urodziłam miałam ochotę wyrwać fajkę z buzi każdemu kto palił ;-)

Ja też się bardzo boję, że będę się cieszyć z tego, ze się udało a nagle się okaże, że stracę swój cud... Ale chyba każda tak ma, ze się boi tego co najgorsze.

reklama
Do góry