reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mehle siostra siostra. Rozumiem że ci jej szkoda ale ty masz swoją rodzinę i powody do szczęścia. To ona się rozwodzie nie ty. A co w przypadku gdyby była bezpłodna? Ty też nie miałabyś dzieci? Więc wspieraj ja i pomagaj jak tylko możesz ale nie Kosztem swojej rodziny i swojego szczęścia

Jeśli chodzi o l4 w ciąży to zależy co Wpisze lekarz bo może napisać że leżeć i dupa. Ja miałam chodzić i kontrol z zusu

Apostrofa maszyna stoi i czeka na naukę dziadka :-)

Mehel a ja wogole nie mam płodne śluzu :-(

ruda1991 dzieki. W teorii wiem doskonale ze wszystkie macie racje bo i ja mysle podobnie ale w praktyce jestem osoba wiecznie martwiaca sie o innych, taka moja natura po prostu...
Ja tez nie mam takiego typowego plodnego sluzu. Jedynym dla mnie wyznacznikiem jest to ze byl ciagnacy no i zdecydowanie obfitszy. Przytulaski byly, a czy skuteczne - okaze sie... :)

witam Was..:)
Matko ale nasmarowalyscie..Zajmie mi to z godzine zaeby nadrobic..:) mi od 3 dni niedobrze raz popoludniu,raz wieczoremi dzis teraz... ogolnie mi tak dziwnie jakos...jakas rozdygotana jestem jakas...mokro mam caly czas..okres powinien nadejsc 2 lub 3.10..zobaczymy...A jak u Was?

Ja tez nie mam ochoty na jedzenie jakos...a to niepodobne do mnie :)
ankaka a robilas test?? mnie korci zeby zrobic bo ta niepewnosc i te objawy prawdziwe albo wmowione juz nie wiem sama...

reklama
Do góry