reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

hej:) Ankak kupuj kupuj:p

Co do diety to ja też nie wierze ze tylko dieta i bedzie dziewczynka , ale dieta plu odpowiednie ziola, serduszkowanie w odpowiednim czasie i moze sie uda;P Chociaz kiedys mialam wieksze parcie na dziewczynke w tym momencie chcialabym corke owszem ale maly chlopczyk tez mi sie marzy::p najlepiej blizniaki:szok::-D

Dziewczyny kiedy testujecie??

reklama
Ja codziennie robie testy owu ale nic nie wykazuja. Dni plodne niby za 3 dni okolo ale ja juz mam mokro ale sluz bialy a powinien byc przezroczysty prawda?

sluz plodny wyglade przypomina bialko jaja kurzego.Jest przezroczysty lepki, rozcigliwy ja mam taki.

A powiedzcie macie bole owulacyjne ??? ja podczas owu mam tak silne bole ze tabletki biore...znow na okres nic a nic nie boli.

reklama
ankaka - nie, no co Ty! W 28 dc na pewno wieczorem Ci nie wyjdzie!! Jutro rano! Musisz z rannego sika, bo zagęszczony bardziej.

Ja nie dostałam, ale tak dziwnie plamię, żółtawo raczej. Jednak absolutnie nie czuję piersi, a gdzie nie czytam to piersi i brzuch to na ogół pierwszy objaw. Ja się obawiam, że kilka dni (2-3) tak dziwnie poplamię, choć to raczej upławy jakieś - takie w kulkę się kulają same często i żółte - i jak to się oczyści to lunie ze mnie.:crazy: Gdyby jeszcze cycki mnie bolały chociaż... a tak to w zasadzie z niewielką nadzieją jestem.

ankaka - ja mam dzisiaj 29 dc, Dzisiaj powinnam dostać @. Może się na teścik razem umówimy? Np. środa rano? Żeby się zbytnio nie nakręcać. Mnie takie rozczarowania dwóch kresek strasznie bolą, więc wolę ich nie widzieć... Ja chyba tak zrobię. W środę rano. Bo jeśli mam dostać to pewnie dzisiaj albo jutro, ewentualnie środa. Więc pewnie najlepszy byłby czwartek... ale pewnie nie dotrwam bez @:-D

Do góry