reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Matko i corko, ja nie pamietam kiedy u dentysty bylam! Wiem, wstyd ale jakos do tej pory z zebami zadnych klopotow nie mam.

Ankaka korzystam z takiej samej aplikacji :)

Ja też poszłam bo chciałam zobaczyć co tam się dzieje prze
D ciążą a on mi mówi ze ząb u góry mu się nie podoba. Z zewnątrz dobry a jak rozwiercil to pusto w środku. Tragedia.

Hej dziolszki :) u mnie ciężki dzień..... w pracy nie najlepiej wlasciwie to dopiero teraz sobie usiadlam od przyjazdu z pracy! Wiecie... trochę boje się powiedzieć mojej szefowej o ciąży.... to jest typowy prywaciarz i okropnie wstręt na samolubna i ordynarna kobieta. Traktuje nas pracowników jak śmieci i po prostu czepie portami na myśl o tej rozmowie. A muszę bo pracuje na Skladzie budowlanym:/ co proponujecke??

Kochana moja powiem ci to co mowie sobie i swoim koleżankom. Pirdziel ich wszystkich. Wasze zdrowie jest najważniejsze a 1 trymestr na delikatniejszy. Po powiadomienia pracodawca ma obowiązek zmienić ci zakres obowiązków na nie zagrażający ciąży. A przy pierwszym objawie złej woli idź na zwolnienie. Pracodawcę wiąże teraz dużo przepisów w związku z Twoja ciąża. No chyba że chcesz narazić wasolke...

reklama
Do góry