reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie wstawilo sie

Załączniki

• 1443121728583.jpg
    1443121728583.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 28
Tarantina a zarobki masz jak za cały udokumentowane czy połowa do ręki?

Ja tak miałam i dogadałem się z szefowa, szybko dostałam nowa umowę i dużo wyższe zarobki :-) zapłaciłam sobie tylko ZUS i już :-)

Ankaka już mam :-)
Kurde nie wiedziałam co ustawić zawsze miałam okres co 28 dni, teraz raz po 24 a raz 25

Ruda miałam mięśniaki i czekam na wizytę żeby ocenić czy mogę się już starać i ogólnie badania zrobić, umawiałam się na wizytę już 4 razy od lipca, a to z małym były problemy, a największe z @ bo przychodziła kiedy chciała, a dzisiaj odstałam po 29 dniach więc się chyba wszystko reguluje już :)

Ewix a wiesz jak teraz będzie? Bo różne rzeczy słyszę... Ja oczywiście innej opcji niż cc nie biorę, bo za dużo nerwów mnie kosztował pierwszy poród, a raczej próba wywołania naturalnego ...

Z tego co słyszałam to mam wybór. Ale za żadne skarby świata nie prosiłabym o cc znowu. Dla mnie to byl koszmar.

Po cc można sn, ale zależy tez dlaczego cc.

Co do zimowych dzieci, to Adasiek jest z lutego i dla mnie ok. Podobno dzieci urodzone w zimę mniej chorują :p

A propos znieczulenia u dentysty. Najlepiej robić to w II trymestrze. Mówi się o ciąży i dają specjalne. Mnie się strasznie w ciąży posypały zęby i lałam ciągle. Znieczulenia też miałam i Synek cały i zdrowy i donoszony hihi. Mam dwie babcie, które całe życie w stomatologii pracowały i chciał nie chciał chodziłam ciągle.

U mnie cykle z dupy. Między pierwszy a drugim okresem 33, a między drugim a trzecim 36... No nic, skończy mi się okres i bierzemy się dalej za starania :)

reklama
Tarantina a zarobki masz jak za cały udokumentowane czy połowa do ręki?

Ja tak miałam i dogadałem się z szefowa, szybko dostałam nowa umowę i dużo wyższe zarobki :-) zapłaciłam sobie tylko ZUS i już :-)

Ankaka już mam :-)
Kurde nie wiedziałam co ustawić zawsze miałam okres co 28 dni, teraz raz po 24 a raz 25

One z czasem te cykle.jak bedziesz tam zaznaczac same sie ustawia co ile masz. Srednia program wyciaga. Ale w dzienniczku bexziesz miala co ile mialas w poszczegolnych miesiacach ale wlasnie jak sie ma nieregularnw to raz sie trfi a raz nie z tymi dniami plodnymi

Do góry