reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Claudia dobrze się to zapowiada, mnie wczoraj bolał brzuch i czułam kłucie w szyjce

Ja to juz sie tyle oczytalam ze nawet podejrzewam zapalenie jajnikow lub przeziebienie. Ale w dzien tylko tak mnie ćmi. A wieczorem jak sie poloze dyskoteka rwanie takie i klucie.
Cos pamietam ze z amelka tez cos mnie klulo ale chyba nie az tak.
Okres 22 wiec jeszcze na test za wczesnir

reklama
Ruda, pewnie że pamiętamy! Dopóki nie ma okresu zawsze jest szansa, może za wcześnie zrobiłaś test. A nawet jak nie, to w kolejnym na pewno się uda!

Idę dzisiaj z Adasiem do lekarza, bo katar nie przechodzi i kaszel doszedł :crazy:

Wiem że nie jest dobrze ale po ciąży mam taką ochotę że mogę parę razy dziennie:-)
Mujer nie liczę już na nic w tym cyklu bo mam już plamienia

Ruda bardzo mi przykro i choc to trudne glowa do gory i walczymy dalej! Ja w zeszlym cyklu kochalam sie z mezem tylko kilka razy, w dni w ktore mi sie zdawalo ze powinnismy. Ostatecznie @ sie o kilka dni opoznila i prawdopodobnie dlatego nic z tego nie wyszlo. W tym cyklu postanowilismy przytulac sie co drugi dzien i oczywiscie wtedy kiedy mamy na to ochote. Na pewno nic na sile. No i musimy probowac przez caly cykl bo mi ciezko okreslic kiedy mam owulacje. Zobaczymy jak to bedzie w tym cyklu...

Ruda, nie łam się, to dopiero drugi cykl, nie zawsze jest tak szybko :)
Hmm, w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle zachcianek. Ostatnio mam jakoś tak dziwnie. Coś bym zjadła, napiła się, ale sama nie wiem co. Mdliło mnie dzisiaj znowu wieczorem, ale znowu boli mnie podbrzusze jak na okres. No nic, zostaję mi czekać. Wiem, że jak się na coś czeka, to dużo rzeczy człowiek sobie wmawia. U mnie z pierwszą ciążą było jak u Ciebie. W pierwszym cyklu. Nawet się nie staraliśmy. Wszystko tak na luzie i byłam trochę zdziwiona, że tak od razu. A teraz zobaczymy. U nas też było praktycznie codziennie :-D

W pierwszej ciąży wszystko jadłam z majonezem i ketchupem teraz też tak mi smakuje to polaczenie ze szok. No ale nie nakręcam sie do 18 spróbuje zachować spokój. Trzymajcie kciuki

reklama
Do góry