reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Kasiek, 2 tygodnie temu byliśmy na weselu w Białymstoku, więc kawałek od nas. Zabraliśmy Adasia i Teściową, mieliśmy swój pokój na górze i w każdej chwili mogliśmy do niego pójść. A na cały weekend bym go nie zostawiła. Strasznie dużo mamy/mieliśmy zaproszeń na ten rok, akurat gdy mamy małe dziecko :) Z dwóch zrezygnowaliśmy, a na te dla nas "ważniejsze" poszliśmy.

Mujer no pewnie zrozumiałe też bym tak robiła dla mnie wyczyn był 24 h na mój panieński prawie 10 miesięcy miała teraz już duża to na dwa tygodnie do dziadków jedzie

reklama
Poczekajcie dziewczyny do planowanej @ :) Może być za wcześnie na wykrywanie. Ja już kilka razy robiłam przed i teraz muszę wyluzować i zrobić dopiero jak @ nie przyjdzie. Powinnam dostać koło 18-stego, ale jak okres nie przyjdzie to zrobię 21, w naszą 2 rocznice :)

Ruda, a wiesz może jak to jest gdy zajdzie się w ciążę na macierzyńskim? Co z L$, wychowawczym itp? Bo ja zielona jestem. Tzn. jak teraz zajdę w ciążę to dalej mam macierzyński, tak? A jak się skończy to mogę iść na L4 i potem dostaje kolejny macierzyński?

Do góry