reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Póki co to nie, bo jeszcze nie do końca wiadomo co jest. Jedynie ostatnio co miałam ten 83 dniowy cykl to na wywołanie dostałam duphaston.
mam na zamknietym dziewczyne, ktora ma cykle po 90 dni i bierze dupka, ktory raz pomaga, raz nie i cos nie moze jej tego ustabilizowac, a mial jej pomoc, kurcze a mi jej bardzo zal

mam na zamknietym dziewczyne, ktora ma cykle po 90 dni i bierze dupka, ktory raz pomaga, raz nie i cos nie moze jej tego ustabilizowac, a mial jej pomoc, kurcze a mi jej bardzo zal
LO jeny.. Słyszałam jeszcze ze lekarze tabletki anty przepisują by regulować okres i ze po odstawieniu sie normuje ale czy to skuteczne to nie wiem, ja sama do anty nie wrócę, zle wspominam ten okres

Ja muszę się w końcu zarejestrować do gina i endokrynologa, chciałabym już dzwonić i umawiać wizytę ale najpierw muszę zarejestrować się do urzędu pracy a czekam na wypłatę bo przy niej dostanę umowę za tamten miesiąc. Więc muszę się uzbroić się w cierpliwość, niby w tym tygodniu ma być wypłata.

LO jeny.. Słyszałam jeszcze ze lekarze tabletki anty przepisują by regulować okres i ze po odstawieniu sie normuje ale czy to skuteczne to nie wiem, ja sama do anty nie wrócę, zle wspominam ten okres
Też o tym czytałam. Osobiście nawet jakbym się nie starała o dziecko to bym anty nie brała.

Ja muszę się w końcu zarejestrować do gina i endokrynologa, chciałabym już dzwonić i umawiać wizytę ale najpierw muszę zarejestrować się do urzędu pracy a czekam na wypłatę bo przy niej dostanę umowę za tamten miesiąc. Więc muszę się uzbroić się w cierpliwość, niby w tym tygodniu ma być wypłata.
to Ty zostalas bez pracy czy jak?

reklama
to Ty zostalas bez pracy czy jak?
Nie przedłużyłam umowy bo nie wyrabiałam w pracy nerwowo. A to i tak była praca tak żeby tylko coś robić, bo w domu ciągle siedziałam. Ale to był zły wybór. Teraz szukam czegoś lepszego. Bo teraz byłam na sprzątaniu, za marne 6zł i ciągle miałam nocki a jedna taka miała ciągle fory i dodawane godziny od kierownika, a jak podejrzewałam że mam ospę to kazał mi się grubo ubrać i przyjść do pracy. To mój powiedział, że mam to olać i lepiej żebym w domu spokojnie siedziała.

Do góry