reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
A mi dzisiaj spadła temperatura z 36.66 wczoraj do 36.48 dzisiaj.. Wciąż jest lekko ponad linie temperatur niższych, ale ledwo co. 6dpo dzisiaj wg monitoringu. (Choć wg ovufirend 8dpo...)
Czy tak spada czasem w trakcie tej fazy? Moze na zagnieżdżenie? Gdzieś cos takiego czytałam ale teraz nie mogę juz znaleźć. Ze spada i następnego dnia rośnie. Zobaczymy jutro.

Ja mierzylam pod pacha pierwszy raz jak wstalam wyszlo 35,9 haha wiem ze to nie miarodajne mam zwykly elektryczny termometr no ale mimo wszystko ta temp nie wrozy nic dobrego

Ja mierzylam pod pacha pierwszy raz jak wstalam wyszlo 35,9 haha wiem ze to nie miarodajne mam zwykly elektryczny termometr no ale mimo wszystko ta temp nie wrozy nic dobrego
Też mam taki termometr i pod pachą zawsze taką temperaturę no chyba że jestem chora to wtedy wyższa jest. ;)
Wiecie co ja u siebie już dawno zauważyłam jeśli chodzi o objawy na okres? Moje dłonie, a raczej tam gdzie najwięcej się wydziela potu dziwnie pachnie taką zupką chińską. :D Nawet po umyciu zapachowym mydłem, przebija się zapach zupki i wiem, że dostanę okres. :D

Też mam taki termometr i pod pachą zawsze taką temperaturę no chyba że jestem chora to wtedy wyższa jest. ;)
Wiecie co ja u siebie już dawno zauważyłam jeśli chodzi o objawy na okres? Moje dłonie, a raczej tam gdzie najwięcej się wydziela potu dziwnie pachnie taką zupką chińską. :D Nawet po umyciu zapachowym mydłem, przebija się zapach zupki i wiem, że dostanę okres. :D
Haha, niezły objaw! Oryginalny! :D

hej, wczoraj mialam ostre starcie z Tomkiem i i o malo sie do rodzicow nie wyprowadzilam, ale juz jest ok, jakos to uratowalismy, i znalezlismy tansze i wieksze mieszkanie od tego co mamy na oku, jutro bedziemy ogladac :biggrin2:

Hime no tylko nie mow ze Ty zupki chinskie jesz:(

reklama
Do góry