Hej dziewczyny! Ja już nie śpię. Mierzyłam tempreraturę od razu po przebudzeniu i 36,97, a wczoraj godzinę po przebudzeniu jakoś miałam te 37,22. Dzisiaj termin okresu więc 28 dzień cyklu... Jeśli się udało to zaczął 5 tydzień ciąży. Póki co czekam, testować będę pewnie dopiero po niedzieli. ;/
Karolinko ja dzisiaj powinnam dostać okres 5.01.
Powiedzmy, że testować będę w poniedziałek tak bynajmniej planuje.
No i właśnie w necie o tym czytałam. Niestety wszystkie moje objawy pasują do tej choroby choć to nie musi być ona. Właśnie też z tarczycą u mnie wszystko w porządku, a myślałam że mam niedoczynność. Moje cykle długie jak chcą. Czasem zdarza się, że mam równo 28 dni, miałam wcześniej często około 35 dniowe jednak teraz średnia długości cykli to 45 dni. No i mój najdłuższy cykl to 83 dniowy, a wcześniej najdłuższy był 52 dniowy chyba, juz nie pamiętam. Rejestrując się u endokrynologa powiem mu, że tego się obawiam, niech mi zrobi wszystkie badania te hormonalne bo tak czy siak coś jest nie tak. Staramy się o dziecko już prawie 2 lata w tym jedna ciąża pozamaciczna zakończona w 11tc w lutym 2015 i jedna ciąża tzw biochemiczna w sierpniu 2014 na początku starań.